Overslaan en naar de inhoud gaan

Een stap dichter bij een duurzame wereld!

Goed nieuws voor groene stroom én voor onze klanten! Dankzij de overname van WinWatt kun je voortaan bij ons terecht voor de plaatsing van fotovoltaïsche zonnepanelen! WinWatt is een van de belangrijkste spelers in België en Luxemburg wat betreft de installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen, energieopslag en laadpalen voor elektrische wagens.

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Thumbnail

TotalEnergies start met de installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen 

TotalEnergies maakt duurzame energie bereikbaar voor iedereen. Met de overname van WinWatt zetten we een nieuwe stap richting energietransitie. We willen iedereen de kans geven om zijn eigen energie te produceren en zo zijn steentje bij te dragen aan de transitie.

Dankzij de ontwikkelingen op het vlak van fotovoltaïsche zonnepanelen, elektromobiliteit en opslagoplossingen zijn we ervan overtuigd dat heel wat verschillende productie- en opslagsystemen het elektriciteitsnet van de toekomst zullen voeden. En dan spreken we over installaties bij jullie thuis, in de supermarkt om de hoek, in restaurants of in de laadstations langs de wegen.

Jullie zijn dus de elektriciteitsproducenten van morgen!

 

Geïntegreerde oplossing

Wil je je elektriciteitsverbruik zelf in handen nemen? Dat kan!  We geloven in een geïntegreerde oplossing voor de productie, het verbruik en de opslag van energie. We hebben er allemaal baat bij onze woningen voor te bereiden op de duurzame energiebehoeften van morgen

Kan je dak meer panelen aan dan je nodig hebt voor je dagelijks verbruik. Gebruik deze energie dan om je elektrische wagen te laden via je laadpaal.  

 

We zijn ervan overtuigd dat heel wat productie- en opslagsystemen het elektriciteitsnet van de toekomst zullen voeden

Over WinWatt

WinWatt werd opgericht in 2008 en is gevestigd in Groot-Bijgaarden. Het bedrijf telt een vijftiental medewerkers en is gespecialiseerd in het onderzoek naar en de installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen, residentiële energieopslag en laadpalen voor elektrische wagens. In 2017 plaatste het bedrijf meer dan 400 particuliere installaties. 

Klaar om de stap te zetten?

Ontdek ons aanbod