Overslaan en naar de inhoud gaan

Mijn elektrische wagen avonturen #1

Tegen 2022 willen we dus een 100% elektrisch wagenpark. In België hebben we voorlopig als enige grote of middelgrote onderneming die beslissing genomen. 

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
trajet tableau de bord voiture électrique

Je hebt het misschien al gelezen: we schakelen over naar een volledig elektrisch bedrijfswagenpark. De vervanging van zowat honderd leasingwagens zal ongeveer vier jaar duren. Tegen 2022 willen we dus een 100% elektrisch wagenpark. In België hebben we voorlopig als enige grote of middelgrote onderneming die beslissing genomen. Een beslissing die belangrijk is voor ons omdat we op die manier de vinger aan de pols kunnen houden over de behoeften van de klanten, en ons aanbod hierop kunnen afstemmen.

Eind mei hebben we een aanbieding voor elektrische auto’s gelanceerd, met levering van 100% groene energie, installatie van een laadpaal en toegang tot meer dan 40.000 oplaadpunten in Europa. Een totaalaanbieding dus!

We volgen een jaar lang de avonturen van onze collega die op pad gaat met zijn elektrische auto. Bekijk de eerste aflevering:  

Bijna één op de drie Belgen zegt bereid te zijn om een elektrische auto aan te schaffen, ook al hebben ze, net als onze collega Quentin, nog twijfels over de autonomie. In de volgende afleveringen ontdekken we of die twijfels al dan niet gegrond zijn.

Volg ons en mis aflevering #2 niet! 

Interesse gewekt in elektrische wagens? Lampiris verwent wie groen rijdt.

10.000 kilometer gratis