Wat kan ik doen in Mijn klantenzone?

In het kort

Dé centrale plek voor je energiegegevens? Mijn klantenzone van TotalEnergies. Je downloadt de app en maakt een gratis profiel aan. Van openstaande facturen tot je meterstanden ingeven, we bundelen het overzichtelijk in de online tool.

Wat is Mijn klantenzone?

Mijn klantenzone is een beveiligde, persoonlijke zone van TotalEnergies die alle info over je energiecontract bundelt. Je kunt er onder andere je verbruik opvolgen, facturen, betalingen en persoonlijke gegevens raadplegen en aanpassen. Als je de app downloadt, heb je je energiecontract van TotalEnergies zelfs altijd bij de hand.

Hoe download ik de app van TotalEnergies?

Je downloadt de app via de App Store of Google Play. Het is ook mogelijk om deze QR-code te scannen. Mijn klantenzone is beschikbaar als mobiele app in België maar ook op onze website.

Wat kan ik doen in Mijn klantenzone

In Mijn klantenzone van TotalEnergies wijzig je vlot je persoonlijke gegevens,

Afbeelding
mes-préférences-nl

Afbeelding
mes-données-nl

raadpleeg je maandelijkse facturen of jaarafrekeningen en download je ze in een klik. Je bekijkt je betaalstatus en betaalt zelfs simpel openstaande facturen.

Afbeelding
mes fac nl

Afbeelding
mes fac nl

Daarnaast krijg je een overzicht van je contract en tarief. Helemaal handig; je kunt ook je verbruik opvolgen en checken of je voorschotten aangepast moeten worden. Verhuisplannen? Ook dat regel je via Mijn klantenzone. Het is zelfs mogelijk om je peterschapscode te delen en een overzicht te bekijken van je TotalEnergies-petekindjes.

Afbeelding
je verhuist

Afbeelding
parrainage-partager-le-lien-nl