Mijn contactgegevens updaten

In het kort

In Mijn klantenzone pas je jouw gegevens en privacyvoorkeuren in een wip aan. Je kan er zelfs jouw gegevens in een overdraagbaar formaat opvragen! Ontdek snel zelf welke persoonlijke gegevens misschien een opfrisbeurt nodig hebben.

Hoe pas ik contactgegevens of persoonlijke gegevens aan in Mijn klantenzone?

Klik in Mijn klantenzone op jouw naam. Ga via ‘Mijn voorkeuren’ naar ‘Mijn contactgegevens’. Hier kun je jouw persoonlijke gegevens aanpassen. Opgelet: sommige gegevens kun je niet zomaar wijzigen in Mijn klantenzone. Zoals je naam en voornaam.

Afbeelding
mes-préférences-nl

Afbeelding
mes-coordonnées-nl

Heb je daar vragen rond? Contacteer TotalEnergies dan zeker via chat. Je andere contactgegevens pas je hier wel makkelijk aan. Denk maar aan je telefoonnummer, het facturatieadres, … Om je betalingsgegevens aan te passen, klik je op ‘Facturen’ en daarna op ‘Mijn betalingsvoorkeuren’.

Afbeelding
mes-préférences-de-paiement-modifier-nl

Hoe pas ik mijn toestemmingen aan?

Klik in Mijn klantenzone op jouw naam. Via ‘Mijn voorkeuren’ en ‘Mijn privacy’ pas je persoonlijke voorkeuren makkelijk aan. Per categorie heb je de optie om toestemming te geven. Verschuif de balk naar links voor ‘geen toestemming’, naar rechts verschijnt er een vinkje ter goedkeuring. Denk eraan om op de knop ‘Bijwerken’ te klikken om je aanpassing te vervolledigen.

Afbeelding
mes-préférences-nl

Afbeelding
mes-données-nl

Afbeelding
mes-données-personnelles-autorisation-nl

Hoe en waar kan ik het bestand rond overdraagbaarheid downloaden?

Door de privacywetgeving (GDPR) in België kun je jouw persoonsgegevens op een overdraagbaar formaat opvragen. In Mijn klantenzone klik je op je naam en vervolgens op ‘Mijn voorkeuren’ en ‘Mijn privacy’. Hier kun je het gewenste document downloaden als pdf- of CSV-bestand.

Afbeelding
mes-données-télécharger-nl