Overslaan en naar de inhoud gaan
Ik ga verhuizen. Wat is een energieovernamedocument, hoe gebruik ik het en waar vind ik het?

Ik ga verhuizen. Wat is een energieovernamedocument, hoe gebruik ik het en waar vind ik het?

In het kort

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuw adres? Meld dit dan bij je energieleverancier door middel van een energieovernamedocument. Zowel jij als de persoon die uit de woning vertrekt, moeten het formulier invullen. Download het hier.

Ga je binnenkort verhuizen naar een nieuw adres? Dan moet je dit melden bij je energieleverancier door middel van een energieovernamedocument, kortweg EOD. Het formulier wordt ingevuld en ondertekend door zowel jou als de persoon die uit de woning vertrekt.


Na gezamenlijk overleg vermelden jullie de exacte datum van de verhuis en de meterstanden op dat moment op het energieovernamedocument

Elke partij houdt één kopie bij en stuurt een kopie per e-mail of post naar de leverancier. Uiteraard moet je dit ook doen voor de woning die je verlaat. Vul het energieovernamedocument nauwgezet in. Dan is er later geen enkele discussie over de meterstanden. Hou het document zorgvuldig bij. Je bezorgt het ons alleen in geval van een geschil. Je ontvangt dan de nodige informatie om ons het document te bezorgen. 

Wil je meer informatie over hoe je het energieovernamedocument correct invult? Klik hier.

Download hier het energieovernamedocument.  

Is jouw vorige of toekomstige woning uitgerust met een productie-installatie voor hernieuwbare energie? Gebruik dan deze versie. Daarin kun je de gegevens van een tweevoudige of bidirectionele teller vermelden.

Ik wil klant worden

Nog geen klant bij TotalEnergies? Het kan in een wip. Klik op de link hieronder of surf naar www.totalenergies.be en kies voor ‘Klant worden’ onder de rubriek ‘JE WIL’. Eerst je prijs berekenen? Logisch! In minder dan twee minuten krijg je een offerte voor aardgas en/of elektriciteit. Je vindt ook een blanco contract via de link ‘nuttige documenten’. 

Je contract bespreken en bevestigen via een van onze medewerkers? Geen probleem! Bel naar 078 790 790.

Afbeelding
vous-voulez-devenir-client-nl

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op