Overslaan en naar de inhoud gaan
Waar kan ik mijn energieverbruik nakijken?

Waar kan ik mijn energieverbruik nakijken?

In het kort

Om je energieverbruik zo goed mogelijk te monitoren, kan je het op elk moment nakijken in Mijn klantenzone. Geef jij je meterstanden al door? Dan kan je het elke maand nog exacter aflezen.

Je energieverbruik monitoren

Je kan je verbruik op elk moment nakijken in Mijn klantenzone, op het tabblad 'Verbruik'. Opgelet: het is onmogelijk om je maandelijkse verbruik exact te kennen, tenzij je een digitale communicerende meter hebt in Vlaanderen. Afhankelijk van het seizoen ligt je maandelijkse energieverbruik hoger of lager.

Wil je je jaarlijkse verbruik kennen ? Je vindt het op je laatste jaarafrekening. 

En met Pixel eDrive kan je ook de oplaadsessies van je elektrische wagen volgen.

Nieuwe functies in Mijn klantenzone

Monitor nu je verbruik via Mijn klantenzone. Je vindt er nieuwe functies op het tabblad 'Verbruik’. De aangeboden functies verschillen naargelang je situatie: het gewest waar je woont, de aanwezigheid van een digitale (communicerende) meter, een fotovoltaïsche installatie, enz.

Toegangsvoorwaarden voor de nieuwe functies die je helpen je energieverbruik te verminderen

Deze functies zijn beschikbaar voor alle klanten van TotalEnergies. Houd er rekening mee dat bepaalde functies enkel beschikbaar zijn voor bepaalde soorten klanten (klanten met een digitale meter, eigenaars van zonnepanelen). Afhankelijk van je situatie, d.w.z. het gewest waar je woont en het feit of je al dan niet een digitale meter hebt, zijn sommige functies niet toegankelijk of minder nauwkeurig. Ga naar Mijn klantenzone om je energieverbruik na te kijken.

We willen nieuwe functies blijven ontwikkelen om het verbruik te monitoren, omdat we weten hoe nuttig dit kan zijn om je budget te beheren. Binnen enkele maanden komt er een meer geavanceerde versie uit. Dan kan je je dagelijkse verbruik bekijken.

 

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op