Overslaan en naar de inhoud gaan
Mijn contractgegevens & tarieven

Mijn contractgegevens & tarieven

In het kort

Waar u informatie vindt over uw contract en tarieven is belangrijk. Ontdek in een paar klikken waar u deze informatie kunt vinden.

Hoe zie ik welk contract ik heb?

Via Mijn klantenzone heb je zicht op alle gegevens. Dus ook je huidige contract bij TotalEnergies België. Klik op het tabblad ‘Contracten’ om alles in detail te bekijken. Hier overloop je jouw producten en het contracttype (vast of variabel). Bij ‘Details tonen’ krijg je een volledig overzicht van je energiecontract met het leveringsadres, de EAN-code, de jaarlijkse abonnementskost én jouw contractduur bij TotalEnergies.
 

 

Afbeelding
contrats-nl

 

 

Afbeelding
mes-contrats-voir-les-détails-nl


 

Waar check ik mijn tarieven?

Via Mijn klantenzone heb je zicht op alle gegevens. Dus ook je huidige contract. Klik op het tabblad ‘Contracten’ en vervolgens op ‘Details tonen’ om alles in detail te bekijken. Hier vind je onder andere de tariefkaart.
 

Je krijgt hier ook een volledig overzicht van je energiecontract met het leveringsadres, de EAN-code, de jaarlijkse abonnementskost én de contractduur. 

Let op, de vermelde prijzen gelden voor de maand van je inschrijving. Als je een variabel contract hebt, is het belangrijk om ook naar de formule te kijken! 

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op