Overslaan en naar de inhoud gaan
Welke zonnepanelen biedt TotalEnergies aan?

Welke zonnepanelen biedt TotalEnergies aan?

In het kort

Onze specialisten selecteerden zonnepanelen van SunPower en Jinko, en omvormers van SolarEdge, Huawei en GoodWe. Krachtige en duurzame apparatuur voor de productie van je duurzame energie. 

Voor een optimaal fotovoltaïsch systeem met een lange levensduur is het van belang hoogwaardige materialen te kiezen, zowel voor de zonnepanelen als voor de omvormer.

Zonnepanelen

Onze specialisten selecteerden twee hoogwaardige types zonnepanelen voor de productie van je duurzame energie: SunPower en Jinko. Dit zijn hun sterke punten:

 • SunPower
  Een van de marktleiders en een van de best presterende fabrikanten, met een geavanceerde technologie, full black uitvoering en een garantie tot 40 jaar.
   
 • Jinko 
  Goede prijs-kwaliteitverhouding, full black uitvoering, 15 jaar garantie.

De omvormer

De keuze van je zonnepanelen is belangrijk, maar ook de omvormer is cruciaal. Hij zorgt uiteindelijk voor de productie van je elektriciteit. Kwaliteit is dus een must. We bieden je de volgende omvormers:

 • SolarEdge 
  Een van de marktleiders, met een systeem voorzien van optimizers (monitoring van de prestaties per paneel en betere beveiliging), compatibel met batterijen, 12 jaar garantie (25 jaar voor de optimizers), futureproof.
   
 • Huawei
  Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, compatibel met batterijen, futureproof.
   
 • GoodWe
  Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, 10 jaar garantie.

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op