Overslaan en naar de inhoud gaan

Het is aan ons om meer te doen

De energieprijzen blijven hoog. We leggen je uit hoe dat komt en welke invloed dat heeft op je energiebudget. Ook ontwikkelden we slimme tools om jou te ondersteunen en je verbruik onder controle te houden.

We zijn er om je te ondersteunen.

Afbeelding
young hipster girl sitting
Afbeelding
man tablet portrait

Mijn klantenzone, je verbruik en account altijd bij én in de hand

Mijn Klantenzone is dé plek waar je in een vingerknip je persoonlijke gegevens aanpast, in één, twee, drie facturen downloadt en je maandelijkse voorschot heel eenvoudig zelf wijzigt.

Ik ontdek Mijn klantenzone

Nieuw in Mijn klantenzone

Wie vertrouwd is met Mijn klantenzone heeft het vast al opgemerkt: het gloednieuwe menu “verbruik”. Hier kan je eenvoudig registreren en meten hoeveel je nu verbruikt. Ook voor eigenaars van zonnepanelen en slimme meters.

Ik ontdek hoe mijn verbruik te monitoren

Mijn klantenzone in broekzakformaat

Wist je dat Mijn klantenzone sinds kort ook in broekzakformaat bestaat? Via onze gloednieuwe app TotalEnergies Power & Gas heb je alles binnen handbereik. We geven je 4 redenen om de app te downloaden!

Ik ontdek de app hier en download ze snel

Ons beste energieaanbod, vandaag tot € 100 korting

De energiemarkt was nog nooit zo complex en de prijzen waren nog nooit zo hoog. Daarom stellen we je één tarief voor: Het is zonder meer ons voordeligste energiecontract zonder in te boeten op kwaliteit en dienstverlening.

Ik ontdek Online

Waar komt de prijsstijging vandaan, én wat kan je doen?

De marktprijzen voor energie exploderen: de economie leeft op na de pandemie én het conflict in Oekraïne woedt. Het resultaat: een ongekende stijging van de marktprijzen voor elektriciteit en gas. Dat voel je in je portemonnee en dat roept ongetwijfeld veel vragen op.

Ik ontdek de video’s van onze experten

Wat als ik mijn energiefactuur niet meer kan betalen?

Geen nood. Je valt zeker niet zo maar zonder stroom of gas. Er bestaan heel wat maatregelen en instanties waar je terecht kan. We sommen ze even op.

Ik ontdek de maatregelen

Alles over de federale verwarmingspremie van € 100

De federale overheid werkte de BTW-verlaging van 6% op je elektriciteits- en gasfactuur uit en nu is er ook de eenmalige verwarmingspremie van 100€.

Ik ontdek alles over de federale verwarmingspremie

Afbeelding
man worried portrait

Dat roept vragen op!

En dat snappen we. Vandaar dat we al een pak vragen beantwoorden. Onze FAQ al bezocht?
Je leest er hoe je je voorschot kan aanpassen, wat een contractvernieuwing inhoudt, én hoe eenvoudig het is je contract over te zetten als je verhuist.

Ik ontdek alle antwoorden op mijn vragen