Overslaan en naar de inhoud gaan

Ken je de TotalEnergies Power & Gas-app al?

Ja, je leest het goed: voortaan heb je je persoonlijke klantenzone altijd op zak. Je verbruik snel even checken of je maandelijkse voorschot in één klik aanpassen? Het is makkelijker dan ooit tevoren met de TotalEnergies Power & Gas-app. Benieuwd? Download de app als de bliksem via Google Play of de App Store!

De TotalEnergies Power & Gas-app maakt je leven een pak makkelijker, en wel om vier redenen!

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
young hipster girl sitting

 

 

Een overzicht van facturen en betalingen

Gedaan met stapels paperassen, want al je facturen vind je makkelijk en snel terug in de app. Daarnaast wordt betalen kinderspel, want je kiest zelf welk betalingsmiddel je wil gebruiken of je gaat gewoon voor een domiciliëring. In de app vind je ook de exacte naam en looptijd van je contract terug. Handig, toch?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een historiek van je verbruik

Benieuwd hoeveel elektriciteit of gas je verbruikte in het verleden? In het menu ‘verbruik’ vind je een historiek van al die jaren dat je al klant bent bij TotalEnergies. De gegevens worden netjes weergegeven in een overzichtelijke grafiek. Zo zie je meteen wanneer je energieverbruik piekt – overdag of ’s nachts – en wat je gemiddelde verbruik is. Heb je zonnepanelen? Dan zie je zelfs hoeveel van je opgewekte elektriciteit je terug op het net stuurt! En wie thuis een eigen laadpaal voor zijn of haar elektrische wagen heeft, volgt in de app elke laadsessie in detail op!

 

 

 

 

 

 

 

Je maandelijkse voorschot aanpassen

Als je weet wat je verbruikt, heb je een aardig idee van wat je dat op het einde van de rit gaat kosten. Wil je niet voor verrassingen komen te staan? Dan pas je toch gewoon je maandelijkse voorschot aan. Ook dat kan in de TotalEnergies Power & Gas-app.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je persoonlijke gegevens wijzigen

Gebruik je een nieuw e-mailadres of heb je een ander telefoonnumer? Pas je persoonlijke informatie zelf aan in de app. Zo loop je geen enkele actie, premie of terugbetaling mis. En hoef je niet aan de lijn te hangen met onze klantendienst. Verhuis je? Ook dan regel je hier alles in een handomdraai!

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je de TotalEnergies Power & Gas-app nog niet op je smartphone staan?

Download de app helemaal gratis op de Google Play of de Apple Store