Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek de nieuwigheden in Mijn klantenzone

Mijn klantenzone is dé digitale plek voor al je vragen, overzichten en voorkeuren. Maar er is meer, want voortaan kun je er als klant helemaal gratis je energieverbruik monitoren. Benieuwd wat dat betekent? We leggen het je maar wat graag uit!

Wie vertrouwd is met Mijn klantenzone heeft het vast al gezien: het gloednieuwe menu ‘verbruik’. Maar wat valt er allemaal te ontdekken? 

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
man met een tablet om zijn energieverbruik te controleren

Controleer en vergelijk je verbruik  

Élke klant van TotalEnergies heeft voortaan toegang tot het verbruiksmenu. Ja, ook klanten met een slimme meter en zonnepanelen, al moet je de data voorlopig wel zelf nog doorsturen. Je vergelijkt er makkelijk je verbruik met dat van andere maanden of jaren.  

Raadpleeg verbruikshistorieken  

In het menu vind je nu ook een historiek van alle verbruiksperiodes uit het verleden. Dankzij de overzichtelijke grafieken krijg je in één oogopslag inzicht in je verbruik. Je vindt er alle details van de afgesloten verbruiksperiodes, de bijhorende volumes (van dag- én nachtverbruik) en je gemiddelde verbruik.  

 

Goed zicht op geïnjecteerde stroom  

Heb je zonnepanelen? Dan injecteer je elektriciteit op het net wanneer je meer stroom opwekt dan je verbruikt. Ook dat vind je duidelijk terug in de gestroomlijnde grafieken. Zo weet je precies wanneer je elektriciteit verbruikt en wanneer je stroom terugstuurt. Je krijgt dus meer grip op je verbruik en je kunt optimaliseren waar nodig.  

Mijn klantenzone in een notendop  

  • Je krijgt inzicht in je verbruik

  • Je ziet hoeveel elektriciteit je verbruikt én injecteert

  • Je past snel en eenvoudig je voorschot aan

  • Je krijgt een overzicht van al je facturen en betalingen

  • Je past zélf je persoonlijke gegevens aan

  • Je vindt er alles terug over je energiecontract  

Wist je trouwens dat Mijn klantenzone sinds kort ook in broekzakformaat bestaat? Via onze gloednieuwe app TotalEnergies Power & Gas heb je alles binnen handbereik.

Nog geen account? We leggen je stap voor stap uit hoe je aan de slag gaat!

Ik wil weten hoe een account aan te maken