Overslaan en naar de inhoud gaan
Wat houdt het peterschap bij TotalEnergies in?

Wat houdt het peterschap bij TotalEnergies in?

In het kort

Ben je klant bij TotalEnergies en ben je tevreden over onze diensten? Overtuig iemand van je kennissen om een elektriciteits- of gascontract bij ons af te sluiten en word peter. Dan krijgen jullie allebei een peterschapskorting.

Ben je klant bij ons en ben je overtuigd van onze diensten? Vertel het aan je vrienden en familie en overtuig hen om klant te worden.

Overtuig een familielid, vriend of kennis om klant te worden bij TotalEnergies en word peter. In ruil daarvoor bieden wij jou en je ‘petekind’ een peterschapskorting als hij/zij bij ons een elektriciteits- of gascontract afsluit. 

Wat moet je doen? Dat is heel eenvoudig!

Ga naar je Klantenzone en klik op het tabblad “Peterschap”: daar kan je je peterschapscode delen via verschillende communicatiekanalen (e-mail, Facebook, ...). Je petekind kan het dan doorgeven als hij/zij klant wordt en jullie krijgen op de volgende factuur een eenmalige korting. 

Het is dus interessant voor jullie allebei!

 

Afbeelding
parrainage-nl

 

 

Afbeelding
parrainage-partager-le-lien-nl

 

Wanneer krijg je je korting?

Zodra het peterschap is gevalideerd, krijg je een bevestigingsmail. Jij en je petekind ontvangen de peterschapskorting in de maand die volgt op het begin van de energievoorziening van je petekind.

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op