Overslaan en naar de inhoud gaan
Hoe zit het met de veiligheid van mijn persoonsgegevens bij TotalEnergies?

Hoe zit het met de veiligheid van mijn persoonsgegevens bij TotalEnergies?

In het kort

Veiligheid voorop! Om de juiste service te verlenen, hebben wij wat persoonsgegevens van jou in ons bezit. Je kijkt ze op élk moment in, past ze aan en kan ze eenvoudig bewaren bij TotalEnergies.

Gegarandeerde veiligheid

Natuurlijk zijn je gegevens bij ons veilig. Ook TotalEnergies is gebonden aan de GDPR/AVG-wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Jij hebt dus op elk moment het recht om je persoonsgegevens op te vragen en in te kijken. Ook kan je de gegevensoverdraagbaarheid opvragen van de gegevens die je aan ons hebt verstrekt.

Persoonsgegevens inkijken en bewaren

Om onze dienstverlening te optimaliseren hebben we nu eenmaal bepaalde persoonsgegevens van jou nodig. Als je deze gegevens wil bekijken, wijzigen of overdragen, kan je terecht in de rubriek ‘Mijn privacy’ in Mijn klantenzone. Heel wat persoonsgegevens kan je zelf aanpassen en bewaren in Mijn klantenzone. Voor andere gegevens, contacteer ons via chat
Wil je meer weten over de manier waarop TotalEnergies je persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt? Die info vind je in ons Privacybeleid.

 

 

 

 

Afbeelding
donne nl

 

 

Gegevens wissen 

Je gegevens kunnen worden gewist wanner ze niet langer nodig zijn voor de uitvoering van het contract of wanner ze niet langer behoren tot wettelijke verplichtingen. 

Als aan die voorwaarden is voldaan, kan je vragen om je gegevens te wissen via het volgende e-mailadres : [email protected]. We doen dan het nodige.

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op