Overslaan en naar de inhoud gaan
Einde van het uitgebreid sociaal tarief: Wat staat jou de komende maanden te wachten?

Einde van het uitgebreid sociaal tarief: Wat staat jou de komende maanden te wachten?

 Energieprijzen dalen

Bij het begin van de energiecrisis heeft de federale regering beslist om het sociaal tarief uit te breiden naar klanten die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming. Die beslissing was tijdelijk en hing af van de evolutie van de energieprijzen op de groothandelsmarkten. Hoewel we waakzaam moeten blijven, lijkt de situatie vandaag te verbeteren: de prijzen zijn sinds een tijd geleidelijk aan het dalen. 

 

Naar Pixel Blue vanaf 01/07/23

Met het oog op deze prijsdaling heeft de federale regering beslist om vanaf 1 juli 2023 de toekenning van het uitgebreide sociale tarief aan klanten met recht op verhoogde tegemoetkoming stop te zetten. Maak je je zorgen en vraag je je af wat er vanaf die datum zal gebeuren? Geen nood: wij zorgen voor alles. Vanaf juli word je automatisch overgeschakeld naar ons product Pixel Blue (onder voorbehoud van een wijziging opgelegd door de federale overheid).

 

Ontdek Pixel Blue

De voordelen van Pixel Blue? Het is een variabel tarief dat zo zorgvuldig mogelijk wordt berekend en je voorziet van groene en lokale stroom. Ook deskundig telefonisch advies en kortingen, onder meer op het onderhoud van je verwarmingsketel, zijn inbegrepen. Ontdek hier meer over dit persoonlijke energieaanbod.

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op