Overslaan en naar de inhoud gaan
Wat moet ik doen voordat de installateurs van mijn zonnepanelen komen?

Wat moet ik doen voordat de installateurs van mijn zonnepanelen komen?

In het kort

Om het werk van de installateurs van je zonnepanelen te vergemakkelijken, kan je vóór de installatiedatum verschillende elementen voorbereiden, zoals het reserveren van parkeerplaatsen en het vrijmaken van de werkruimten.

Je kan het werk van onze technische teams die je zonnepanelen komen installeren aanzienlijk vergemakkelijken. Dit zijn de verschillende elementen die je kan voorbereiden vóór de installatiedatum.

De parkeerplaats 

Houd twee parkeerplaatsen vrij voor je gebouw zodat onze teams hun voertuigen kunnen parkeren op de dag van de installatie (onder meer: bestelwagen, hoogtewerker, enz.). Als je geen privéparkeerplaats hebt, neem dan contact op met je gemeente om de weg vrij te houden.
 

De elektriciteitskast

Maak de doorgang naar je zekeringskast/elektriciteitsmeter zo goed mogelijk vrij.
 

De toegankelijkheid van de apparatuur 

Toegankelijkheid van de apparatuur: maak zoveel mogelijk plaats vrij in de ruimtes waar onze teams zullen werken (bijv.: vrijgemaakte gangen, opgeruimde tuinmeubelen, enz.).
 

De wifiverbinding

Houd je wifiwachtwoord klaar. Onze teams hebben dit nodig om je omvormer/paal met het internet te verbinden.
 

Pannen/leien

Bij het plaatsen van zonnepanelen kan het gebeuren dat er dakpannen of leien breken. Als je een voorraad dakpannen of leien hebt, leg deze dan klaar zodat onze teams eventuele breuken meteen kunnen repareren. 

Als je geen vervangende dakpannen of leien hebt, maken we je dak waterdicht via een andere technische oplossing (tien jaar garantie op de afdichtingswerken).

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op