Overslaan en naar de inhoud gaan
Hoe betaal ik het onderhoud van mijn ketel?

Hoe betaal ik het onderhoud van mijn ketel?

In het kort

Betalen voor je ketelonderhoud? Niets is eenvoudiger en veiliger: op het einde van de werkzaamheden betaal je de verwarmingsinstallateur meteen ter plaatse via Bancontact (geen ander betaalmiddel). 

Dankzij het onderhoudscontract dat je bij TotalEnergies hebt afgesloten, wordt je gas- of stookolieketel gereinigd en gekeurd door een erkend technicus. Hoe en wanneer betaal je hem/haar? 

Veilig en eenvoudig

Het leven voor iedereen gemakkelijker en veiliger maken, is een van onze prioriteiten. Voor de betaling van het onderhoud van je ketel willen we je daarom vragen om deze ter plaatse uit te voeren, zodra de verwarmingsinstallateur klaar is met zijn/haar werk. Deze betaling kan enkel via Bancontact gebeuren. Er wordt niet gewerkt met contant geld of ecocheques, wat veiliger is voor iedereen. 

De factuur volgt

Je ontvangt uiteraard een factuur voor deze betaling. Ze wordt je via e-mail toegestuurd, samen met het wettelijke attest dat bewijst dat het onderhoud van je ketel is uitgevoerd. Bewaar dit zorgvuldig, want het kan worden opgevraagd door je verzekeringsmaatschappij als je een schadegeval hebt met je verwarmingsinstallatie, of door de overheidsinstantie die je installatie komen inspecteren. 

Nog steeds hulp nodig?

Neem contact met ons op