Overslaan en naar de inhoud gaan

ClearNOx

TotalEnergies ontwikkelde ClearNOx®, een geoptimaliseerde versie van Adblue® dat kristalisatie van uw SCR-systeem tegen gaat en ervoor zorgt dat uw voortuig optimaal blijft werken. En zo drukt u ook meteen uw werkingskosten!

Afbeelding
Clearnox
icon_checkmark_yellow_130px

Voorkomt kristallisatie

ClearNOx beschermt het SCR-systeem en de motor. Het vermindert pannes en stilstand van uw wagenpark en draagt bij tot het verminderen van uw brandstofverbruik.

icon_100green_turquoise_130px

Vervangt AUS32

ClearNOx is klaar voor gebruik, en helpt om de emissienormen te respecteren.

icon_safety_appleblue_130px

Gepatenteerde toepassing

ClearNOx is gecertificeerd door het American Petroleum Institute en geschikt voor elk type voertuig. ClearNox is ontwikkeld door TotalEnergies Research en de unieke formule werd getest in samenwerking met automobilisten en autoconstructeurs.

Afbeelding
ClearNOx

ClearNOx, de oplossing tegen kristallisatie

Net als AdBlue® is CLEARNOX een kant-en-klare ureumoplossing, geschikt voor elk type voertuig, die wordt gebruikt in het SCR-systeem voor de behandeling van stikstofoxiden (NOx).

Maar ClearNOx gaat een stap verder: dankzij de unieke formule van TotalEnergies Research voorkomt ClearNOx ook het risico op stilvallen door het vermijden van kristallisatie in het SCR-systeem.

Hoe werkt ClearNOx?

In bepaalde omstandigheden is de temperatuur van de uitlaatgassen niet voldoende voor de werking van AdBlue®. Daardoor ontstaan cyanuurzuurkristallen die het SCR-systeem blokkeren wat leidt tot het stilvallen van het voertuig.

ClearNOx® garandeert een optimale verstuiving en werking bij een lage temperatuur waardoor kristallisatie van het SCR-systeem wordt vermeden.

Om u een optimale werking van het SCR-systeem te garanderen, moet ClearNOx® doorlopend gebruikt worden.

Afbeelding
Camion roulant au ClearNOx
Afbeelding
ClearNOx peut être livré en vrac ou conditionné en bidon, fût ou cuve IBC

Hoe wordt ClearNOx geleverd?

ClearNOx kan rechtstreeks op uw site worden geleverd in bulk of in kleinere verpakkingen zoals in bidon, vat of IBC.

Ik wil graag een offerte!

Ontdek ook

Alle producten