Overslaan en naar de inhoud gaan

Pellets en stookolie

Verwarm uw bedrijfsruimten met hoogwaardige brandstoffen.

Met het uitgebreide netwerk van TotalEnergies leveranciers voor stookolie en pellets, valt u nooit meer zonder verwarming.

Afbeelding
pellets

Pellets Premium: duurzame, economische en efficiënte energie 

Verwarm uw werkplek met de TotalEnergies Pellets Premium is een natuurlijke verwarmingsoplossing, die goedkoper is en een optimaal rendement garandeert.

Afbeelding
Sac de pellets TotalEnergies

Bespaar op verwarming met TotalEnergies pellets

Grote bedrijven beschikken vaak over diverse gebouwen die ze gemakkelijk en tegen lagere kosten moeten kunnen verwarmen: opslagruimtes, commerciële ruimtes en kantoren, … Een alternatieve verwarmingsoplossing zoals houtpellets vermindert uw verwarmingskosten.

Belgische pellets, 100% naaldhout en van hoge kwaliteit

TotalEnergies Premium Pellets, DIN+ en PEFC gecertificeerd, vertonen een uitstekend rendement en zijn milieuvriendelijker. Ze worden geproduceerd in België en bevorderen zo een kort circuit: een lokale, natuurlijke en duurzame energie.

Hoe kunt u Premium Pellets kopen?

Premium Pellets zijn beschikbaar in bulk, zakken of per pallet.

Mazout Ultra: een stookolie van superieure kwaliteit

TotalEnergies biedt stookolie van betere kwaliteit, Mazout Ultra. Dankzij de samenstelling, verlengt Mazout Ultra de levensduur van uw installaties en vermindert uw kosten.

Afbeelding
TotalEnergies vous livre le mazout

Mazout Ultra beschermt uw installaties

Mazout Ultra bevat een reeks additieven die bescherming bieden tegen corrosie en oxidatie. Enerzijds beschermt en verrijkt het corrosiewerende additief alle metalen onderdelen van uw verwarmingsinstallatie. Anderzijds garandeert de antioxidant een hoge stabiliteit, wat helpt om sediment in uw tanks te beperken en uw onderhoudskosten te verlagen.

Bespaar op verwarming met Mazout Ultra

Het gebruik van de Mazout Ultra vermindert de hoeveelheid vuil in uw verwarmingsinstallatie, wat het risico op storingen en onderhoudskosten verlaagt.

Mazout Ultra: bron van bezuinigingen!

Waar krijgt u Mazout Ultra?

Ons distributienetwerk bestrijkt heel België.

Ontdek ook

Alle producten