Overslaan en naar de inhoud gaan

Groene elektriciteit en aardgas

Ontdek de talrijke voordelen van ons aanbod in groene elektriciteit en aardgas uit hernieuwbare bronnen, voor grote bedrijven.

Afbeelding
TotalEnergies dispose d'un champ d'éoliennes en pleine nature.
Afbeelding
Banner-GE

Een contract op maat

Onze prioriteit is om aan uw behoeften te voldoen. Daarom bieden we u een contract dat aangepast is aan uw activiteit, met voordelige prijsformules.

We doen onze uiterste best om de strafste tarieven op de markt aan te bieden. Onze flexibiliteit in deze tarieven is meteen een van onze troeven.

Een persoonlijke opvolging

Onze klantenservice is 100% toegewijd aan grote bedrijven. U heeft een vaste contactpersoon en zij staan u bij wanneer u vragen of opmerkingen heeft.

Afbeelding
Service client TotalEnergies
Afbeelding
Wind turbine

Duurzame energie

TotalEnergies neemt het voortouw in ecologisch verantwoorde energie en we geven u de mogelijkheid om mee te stappen in dit verhaal. We garanderen groene elektriciteit uit hernieuwbare bronnen.

Bereid om deel te nemen aan de energietransitie? We zijn een betrouwbare partner en belangrijke wereldspeler op het gebied van de ontwikkeling van hernieuwbare energiebronnen.

Één partner, betrouwbaar en veelzijdig

U heeft de kans om te kiezen voor één partner voor heel wat producten en diensten. TotalEnergies heeft een reusachtig aanbod en onze teams kunnen heel wat betekenen voor u in verschillende domeinen.

Afbeelding
TotalEnergie propose un partenariat unique avec votre entreprise

Ontdek ook

Alle producten