Overslaan en naar de inhoud gaan

Laadoplossingen

De omzetting van een klassiek wagenpark naar EV (elektrische voertuigen) vraagt best veel organisatie, tijd en energie. Gelukkig staat TotalEnergies klaar met een uitgebreide dienstverlening.

Zo gebeurt uw transitie zonder enige zorg: van de installatie van laadpunten, bij medewerkers thuis en op de parking van het bedrijf, tot onderhoud. Geniet ook van een online platform voor de vlotte opvolging van administratie en facturatie.

Samen werken we de juiste elektrische mobiliteitsoplossingen uit!

Afbeelding
ge-recharge borne

TotalEnergies, uw veelzijdige mobiliteitspartner

icon_electricvehicle_turquoise_130px

Meest complete elektrische mobiliteitsoplossingen

We zorgen voor een vlekkeloze omschakeling van uw wagenpark. U kunt op ons rekenen voor de juiste laadpunten, een betrouwbaar netwerk, handige Fleet-kaarten en nog veel meer.

icon_maintenance_lightblue_130px

Vlekkeloze installatie

Voldoet de infrastructuur van uw bedrijf? Is er voldoende laadvermogen? En hoe zit het met de keuring van de laadpunten? Geen zorgen, TotalEnergies begeleidt u en realiseert uw aangepaste laadoplossing.

icon_invoices_appleblue_130px

Vlotte administratie en facturatie

Met TotalEnergies zet u uw vloot feilloos om naar elektrisch, ook op vlak van administratie en facturatie. Hulp nodig bij uw EV-bedrijfswagenpolicy? We schrijven het samen uit!

Afbeelding
Electric vehicle

Welke laadpunten op het bedrijfsterrein?

Dat hangt uiteraard af van meerdere parameters:

  • de infrastructuur van het bedrijf
  • het soort laadpunten
  • het vereiste laadvermogen
  • het wagenpark
  • beschikbare zonnepanelen op het bedrijfsterrein

Samen bekijken we welke soort laadpunten in aanmerking komen. Weet sowieso dat we voor een complete oplossing zorgen: van installatie tot onderhoud en zelfs levering van groene energie.

Vergeet de keuring niet!

Een laadpaal installeren, op het bedrijfsterrein of thuis bij medewerkers? Dan moet u verplicht een elektrische keuring laten uitvoeren.

Geen zorgen, wij nemen deze belangrijke taak graag over. Meer nog: we verzorgen meteen de hele installatie!

Afbeelding
Electric vehicle
Afbeelding
Electric vehicle

Heldere kijk op uw services, administratie én facturatie

Uw elektrische mobiliteitsoplossingen overzichtelijk beheren? Dat lukt heel makkelijk. Zo kunt u nauwkeurig alle data omtrent uw EV-vloot feilloos opvolgen, ook op vlak van administratie, implementatie van de oplossing, facturatie en klantenservice.

Eén Fleet kaart, voor alles

Elektrisch laden, brandstof, parkeren, carwash, tolbetalingen... Uw medewerkers kunnen hiervoor telkens één en dezelfde kaart gebruiken: de TotalEnergies Fleet kaart! Bovendien krijgen ze met deze kaart toegang tot duizenden laadpunten – onderweg, op het werk en thuis. Via onze handige My Card app weten ze precies waar ze deze kunnen vinden.

Een Fleet kaart bestellen?

Afbeelding
Electric vehicle

TotalEnergies begeleidt u door de hele installatie van uw laadpalen

icon_building_turquoise_130px

Op het bedrijf

We installeren laadpunten van A tot Z: inspectie van de infrastructuur (virtuele check-up), grondwerken, kabels, laadpalen … Noem maar op!

icon_myhouse_appleblue_130px

Bij medewerkers thuis

Ook bij medewerkers thuis zorgen we voor een perfecte installatie. We voorzien zelfs een aparte administratie en facturatie.

Icon_Headset_Green_130px.png

Een helpende hand, altijd dichtbij

Waar je ook bent in België: we staan paraat. Graag meer info over een specifieke EV-oplossing? Een offerte op maat? Een opmerking of suggestie?

Ontdek ook

Alle producten