Overslaan en naar de inhoud gaan

AdBlue®

AdBlue® is een product, samengesteld uit 32,5 % zeer zuiver ureum en tot 67,5 % gedemineraliseerd water. Conform de ISO-norm 22241, wordt AdBlue® gebruikt in dieselmotoren met SCR-technologie (Selective Catalytic Reduction). AdBlue® beperkt de uitstoot van uw voertuigen.

Afbeelding
AdBlue pour les transporteurs
Afbeelding
L'AdBlue diminue les émissions nocives

AdBlue® vermindert de uitstoot van uw voertuig

Dankzij zijn samenstelling zet AdBlue® 85% van de stikstofoxiden in de uitlaatgassen van uw dieselvoertuig om in onschadelijke stikstof en waterdamp.

Het gebruik van AdBlue® in voertuigen uitgerust met de SCR-technologie voldoet aan de meest recente Europese milieunormen.

Hoe kunt u AdBlue® kopen voor uw bedrijf?

AdBlue® wordt gebruikt in voertuigen die uitgerust zijn met een dieselmotor. Uw chauffeurs kunnen AdBlue® eenvoudig zelf bijtanken in het netwerk van TotalEnergies of in een AS24 station, het filiaal voor de transportsector.

Het product kan ook geleverd worden, in bulk of verpakt. Aarzel niet om een offerte te vragen.

Afbeelding
Livraison d'AdBlue en entreprise
Afbeelding
AdBlue Station TotalEnergies

Wist u dit al?

Als u AdBlue® moet tanken, brandt er een dashboard lampje. Indien u niet snel genoeg tankt, kan het elektronische systeem de prestaties van uw motor beperken.

Het verbruik van AdBlue® is gemiddeld 5% van het dieselverbruik. In ruil daarvoor bespaart u licht op uw brandstof verbruik.

Ontdek ook

Alle producten