Overslaan en naar de inhoud gaan

Excellium Pro

TotalEnergies heeft Excellium Pro ontwikkeld, een brandstof die voldoet aan de eisen van nieuwe zware voertuigen, met behoud van de voordelen voor oudere modellen.

Dankzij zijn additieven biedt Excellium Pro stevige troeven. Deze brandstof is ontworpen voor dieselvoertuigen, ongeacht hun motor.

Wij leveren rechtstreeks op uw locatie.

Afbeelding
Les camions roulent à l'Excellium Pro

Waarom Excellium Pro gebruiken voor uw wagenpark?

icon_subsidies_yellow_130px

Vermindering van uw verbruik

Een vuile motor kan uw brandstofverbruik verhogen. Precies daarom moeten we uw motor schoonhouden, om optimale prestaties te garanderen.

icon_safety_turquoise_130px

Verlaging van de exploitatiekosten

De additieven in Excellium Pro beschermen het injectiesysteem van uw motor en vrijwaren uw installaties voor de opslag van brandstof.

icon_100green_orange_130px

Betere ecologische voetafdruk

Excellium Pro laat motoren tijdens hun hele levensduur vlotter werken en draagt bij tot een lagere uitstoot van vervuilende stoffen. Ook een lager verbruik leidt rechtstreeks tot een lagere CO2- uitstoot.

Afbeelding
icon thumbsup lightblue 130px

Excellium Pro vermindert tot 93% de vervuiling van de injectoren*!

 

*Excellium Pro helpt tot 93% van de vervuiling van een dieselmotor voorkomen en verwijdert tot 67 % van de bestaande afzetting, in vergelijking met een brandstof zonder specifieke additieven. Tests uitgevoerd door een onafhankelijke instantie.

Tot -1,86% minder verbruik met Excellium Pro**!

 

** In vergelijking met brandstof zonder specifieke additieven. Test uitgevoerd in oktober 2017 met een klant van Stela op een T440 EURO V Renault Truck, die voordien gewone diesel tankte en 150.000 km aflegde.

Afbeelding
TotalEnergies vous livre le mazout

Hoe kunt u Excellium Pro verkrijgen?

Voor alle grote bedrijven zorgt TotalEnergies voor de levering van Excellium Pro, brandstof van hoge kwaliteit, rechtstreeks op uw opslagplaats.

Ontdek ook

Alle producten