Overslaan en naar de inhoud gaan
Waarom zou ik overschakelen naar een Pixel Pro-energiecontract?

Waarom zou ik overschakelen naar een Pixel Pro-energiecontract?

In het kort

De Pixel Pro-energiecontracten bieden je een tarief dat zo nauwkeurig mogelijk berekend is, eenvoudig beheer waar en wanneer je wil dankzij slimme digitale diensten en mooie kortingen die je energietransitie vergemakkelijken.

De Pixel Pro-energiecontracten zijn speciaal ontworpen voor zelfstandigen en vrije beroepers zoals jij. Ons doel? Jou een energietarief aanbieden dat perfect aansluit bij jouw activiteiten, en jou het leven vergemakkelijken met exclusieve diensten en voordelen. Je ontvangt je facturen via e-mail en betaalt ze via domiciliëring.

Pixel Pro 

Je bedrijf geniet van een variabel, zorgvuldig berekend tarief, groene elektriciteit en een 100% digitale service (online of in de app) om je facturen te beheren, je voorschot aan te passen, en je verbruik tot op toestelniveau op te volgen.

Pixel Next Pro

Je kan kiezen tussen een vast en een variabel tarief, dat altijd zorgvuldig wordt berekend. Je krijgt groene, Belgische elektriciteit. Je geniet van telefonische dienstverlening van een expert en van exclusieve kortingen die de energietransitie versnellen (kortingen op zonnepanelen, batterijen, etc.).

Pixie Pro

Dit is ons goedkoopste product, met een uitsluitend digitale service. Je geniet van een variabel tarief tegen een competitieve prijs. Je beheert je contract online of in de app. Je facturen ontvang je via e-mail en betaal je via domiciliëring

Pixel eDrive Pro

Met Pixel eDrive Pro voorzie je je bedrijfspand van en laad je je elektrische wagen(s) met groene, Belgische elektriciteit tegen een voordelig variabel tarief. Je geniet van de telefonische dienstverlening van een expert, en volgt je verbruik en laadsessies van dichtbij op.

Eenvoudig beheer en mooie kortingen 

Met Pixel Pro heb je toegang tot digitale services om je privé- en zakelijke energiecontracten eenvoudig te beheren.

Nog steeds hulp nodig?