Overslaan en naar de inhoud gaan
Ik ben nog geen TotalEnergies-klant. Hoe kan ik inschrijven voor Pixel Pro?

Ik ben nog geen TotalEnergies-klant. Hoe kan ik inschrijven voor Pixel Pro?

In het kort

Ga naar onze simulator en vul je gegevens in. Daarna maken wij een Pixel Pro-voorstel aangepast aan jouw noden. Akkoord met het voorstel? Wij regelen de overstap van energieleverancier.

Ben je nog geen klant bij ons en wil je een Pixel Pro-contract afsluiten? Zo doe je dat: klik door naar onze simulator en laat simpelweg enkele gegevens achter. Zo kunnen wij het PixelPro-product aanbieden dat het best bij je energiebehoeften past. 

Ontdek ons gamma

Ons Pixel Pro-gamma telt vier producten:

Pixel Pro 

Je bedrijf geniet van een variabel, zorgvuldig berekend tarief, groene elektriciteit en een 100% digitale service (online of in de app) om je facturen te beheren, je voorschot aan te passen, en je verbruik tot op toestelniveau op te volgen.

Pixel Next Pro

Je kan kiezen tussen een vast en een variabel tarief, dat altijd zorgvuldig wordt berekend. Je krijgt groene, Belgische elektriciteit. Je geniet van telefonische dienstverlening van een expert en van exclusieve kortingen die de energietransitie versnellen (kortingen op zonnepanelen, batterijen, etc.).

Pixie Pro

Dit is ons goedkoopste product, met een uitsluitend digitale service. Je geniet van een variabel tarief tegen een competitieve prijs. Je beheert je contract online of in de app. Je facturen ontvang je via e-mail en betaal je via domiciliëring

Pixel eDrive Pro

Je geniet van groene, Belgische elektriciteit tegen een voordelig variabel tarief om enerzijds je bedrijfspand van energie te voorzien en anderzijds je elektrische wagen(s) op te laden. Je kan een beroep doen op de telefonische dienstverlening van een expert, en je volgt je verbruik en je laadsessies van dichtbij op.

Wij regelen alles

Tevreden met ons voorstel? Jij hoeft niets meer te doen. We regelen je overstap zo snel mogelijk. Zonder opzegkosten, zonder onderbreking in je energielevering.

Nog steeds hulp nodig?