Betalen met Zoomit

Om met Zoomit te betalen, moet je ons je bankgegevens vesturen via dit formulier.

Domiciliëring

Je hebt een domiciliëring voor je facturen

• Je kunt je facturen rechtstreeks bekijken in de beveiligde omgeving van je programma voor internetbankieren.
  • Je factuur raadplagen gebeurt in je programma voor internetbankieren en de betaling is al uitgevoerd via je domiciliëring. Je moet de status van je betaling manueel aanpassen naar 'reeds betaald'.
  • De Zoomit-dienst is beschikbaar voor internetbankieren.

Overschrijving

Je moet in je programma voor internetbankieren kijken of de betaalfunctie beschikbaar is.
Je facturen komen rechtstreeks in de volledig beveiligde omgeving van je programma voor het internetbankieren terecht Dankzij het Zoomit-systeem beheer en betaal je al je facturen met één muisklik, gewoon vanuit je vertrouwde programma voor internetbankieren.
Online een demo bekijken?
Het Zoomit-pictogram meldt je dat er een nieuwe elektronische factuur beschikbaar is. Klik op het pictogram en je gaat meteen naar de Zoomit-ruimte, waar je al je facturen ziet staan. Klik op de knop 'Actie' en je overschrijving wordt automatisch ingevuld met de gegevens van TotalEnergies. Nu hoef je alleen nog maar te bevestigen.
Meer info over Zoomit: www.zoomit.be