Overslaan en naar de inhoud gaan

TotalEnergies: zelfde service, nóg meer voordelen

Lampiris is van naam veranderd. Sinds 30 januari 2022 gaan we door het leven als TotalEnergies België. Maar je kunt op beide oren slapen: voor jou als klant verandert er niets. We blijven de ‘Beste energieleverancier van België’ volgens Test Aankoop. En gaan de klimaatuitdaging aan als ambitieuze dochteronderneming van een solide, internationale groep.

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Lampiris is nu TotalEnergies

Een naamsverandering. Misschien vraag je je af waarom dat precies nodig is? “We zijn er rotsvast van overtuigd dat CO2-neutrale energiebronnen de toekomst zijn. Om de energietransitie in goede banen te leiden en onze schouders onder de klimaatuitdaging te zetten, zocht Lampiris een sterke holding. Die vonden we in 2016 in TotalEnergies, een solide, internationale groep die extra investeringen in hernieuwbare energie mogelijk maakt”, zegt CEO Marc Bensadoun. “We veranderen nu onze naam om nóg verder te evolueren. Het is onze ambitie om elektrisch rijden toegankelijk te maken voor iedereen. Uiteraard ook met groene en lokale energie. Tegen 2030 willen we als TotalEnergies wereldwijd zelfs een van de vijf grootste spelers zijn op de markt van hernieuwbare energie.”

 
Hetzelfde contract, dezelfde voorwaarden

 

Onze naam verandert dan wel, ons engagement beslist niet. TotalEnergies blijft dezelfde groene en lokale elektriciteit aanbieden, maar met een nóg betere dienstverlening. Thuis én onderweg.

Voor jou als klant verandert er nagenoeg niets.

 

  • Je contract blijft gelden. Onder dezelfde voorwaarden.
  • We blijven ook injectietarieven voor elektriciteit (die je via je zonnepanelen op het net plaatst) aanbieden. 
  • Heb je een onderhoudscontract voor je verwarmingsketel? Ook dat blijft gewoon doorlopen.
  • Het gekende telefoonnummer voor al je vragen – 02 486 21 21 – blijft identiek.
  • De reactiesnelheid en vriendelijkheid van onze 300 klantendienstmedewerkers: idem dito.
  • Je verbruikt nog altijd 100% groene en lokale elektriciteit.

Wat er wél verandert? Onze website en het logo op je facturen. En … je krijgt met een TotalEnergies-laadpas voor je elektrische wagen toegang tot meer dan 12.000 laadpunten over héél België. Ook die worden – uiteraard – gevoed met groene elektriciteit!

Wil je ons volgen op sociale media? TotalEnergies Belgium publiceert nieuwtjes, wedstrijden en tips om energie te besparen op Facebook, LinkedIn en Instagram! Heb je toch nog vragen over de naamsverandering? Kijk zeker eens tussen de FAQ’s of neem contact op met onze klantendienst. We staan graag voor je klaar!