Overslaan en naar de inhoud gaan

We heten nu TotalEnergies, maar blijven ‘Beste Energieleverancier’!

In september 2021 bekroonde Test Aankoop Lampiris tot ‘Beste Energieleverancier’ van België. Die titel hebben we gekregen dankzij jullie, onze tevreden consumenten. Het spreekt voor zich dat we dan ook alles op alles zetten om onze uitstekende reputatie te behouden. Ook nu we in een warm ‘TotalEnergies-jasje’ zitten.

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd

‘Beste Energieleverancier’: het is een titel om – zeker in deze tijden – fier op te zijn. Lampiris voldeed aan álle criteria om als beste van de klas benoemd te worden. TotalEnergies timmert nu verder aan deze weg. Je mag dus gerust dezelfde goede service en kwaliteit verwachten onder onze nieuwe naam. We geven je graag nog eens een overzicht van de kwaliteitscriteria waarmee Test Aankoop rekening hield bij de beoordeling.

1. Je kunt altijd bij ons terecht. We stellen geen voorwaarden zoals aandelen aankopen, enzovoort. 

2. Je kunt kiezen uit een handvol eenvoudige en transparante tarieven. Ingewikkelde formules en abonnementen vol kleine lettertjes? Daar houden wij ook niet van.

3. Je wordt eerlijk behandeld. Al in 2013 beloofden we zwart op wit om ons niet bezig te houden met oneerlijke praktijken. Hiervoor ondertekenden we ‘Het Consumentenakkoord.

4. Je betaalt niet onnodig voor onze diensten. Wist je dat er energieleveranciers zijn die meteen de administratiekosten voor een heel jaar aanrekenen? Stel dat je na enkele maanden overstapt naar een andere leverancier … Wij rekenen enkel de periode aan waarin je effectief klant bij ons bent. 

5. Jij bent tevreden. Zo blijkt toch uit de consumentenbevraging onder de leden van Test Aankoop zelf. Dat maakt ons heel blij. Dankjewel om elke dag opnieuw samen met ons te kiezen voor de duurzame weg! 

Ben je nog geen klant en wil je meteen ontdekken hoe TotalEnergies ook jouw ‘Beste Energieleverancier’ kan zijn? Bereken dan snel je optimale tarief.  

 

Ik wil mijn prijs berekenen

Mijn prijs berekenen