Onze waarden

Attent

Geeft blijk van bedachtzaamheid, aandacht, vriendelijkheid

Attent zijn zit bij TotalEnergies in ons DNA. Het welzijn van onze collega's is belangrijk voor ons. Bij al onze acties stellen we ons vriendelijk op en luisteren we.
De balans tussen werk en privé is een reëel probleem dat ons bezighoudt. Telewerken en flexibele uren maken het dagelijks leven gemakkelijker. Ook het bezorgen van voedselmanden en de strijkservice zijn kleine extra's die het verschil maken.
Onze kantoren zijn gevestigd in een fantastische werkomgeving met veel aandacht voor gezellige ruimtes (coffee corner, sportzaal, kickertafel).

En omdat we ervan overtuigd zijn dat een klein gebaar de werkdag kan opfleuren, staat er elke dag heerlijke koffie en vers fruit voor de werknemers klaar!

Good Place to Work

Eenvoudig

Gedraagt zich open en natuurlijk - werkt wederzijds begrip in de hand

Bij TotalEnergies focussen we op eenvoud en authenticiteit. Geen dresscode, geen verticale hiërarchie... hier spreken we zelfs de directeur aan met ‘jij’!!
Onze communicatie is transparant en we beantwoorden alle vragen, zelfs diegene die ons irriteren. Daar zorgen onze collega's van de Transparantiecomité voor :-).
We zetten ons dagelijks in om informatie voor iedereen toegankelijk te maken en we zijn voorstander van eenvoudige en efficiënte processen.

 • Een belangrijk punt voor mij bij TotalEnergies is dat het directiecomité zo transparant en toegankelijk is. We zijn vrij om al onze vragen te stellen en we krijgen altijd een antwoord. 
  Romy - Purchasing & Internal Control Coordinator
 • Vanaf mijn eerste dag bij TotalEnergies kreeg ik een e-learning om een beter begrip te krijgen van de groep, de energiesector, enz. De digitale ondersteuning was geweldig, ik kon de opleiding zelfs thuis herbekijken, het was top.
  Sandra – Legal & Regulatory Officer
 • Er hangt een toffe werksfeer, er is een park, een koffieautomaat waar ik heen kan wanneer ik maar wil, en we beschikken over de modernste tools...
  Tom – Sales & Marketing Trainee
 • Naast een mooie tuin waar we van kunnen genieten, heeft TotalEnergies er zelfs aan gedacht om bijenkorven te zetten! We kunnen smullen van onze eigen lokale honing.
  Laura – Sponsoring, Events & Partnerships Expert

Geëngageerd

Gemotiveerd door zijn inzet voor een bepaald doel

Omdat we geëngageerd zijn, willen we actie ondernemen die verder gaat dan wat normaal van ons wordt verwacht. Onze collectieve en familiale geest is onze kracht.
Door ons dagelijks handelen dragen we bij aan een duurzamere wereld. Ons Green Comité zet zich in om onze CO2-uitstoot te verminderen, alternatieve mobiliteit te bevorderen en deel te nemen aan solidariteitsacties voor allerlei verenigingen.

Inventief

Heeft een rijke verbeeldingskracht die goed van pas komt om nieuwe ideeën te bedenken

Bij TotalEnergies doen we de dingen graag anders!
Co-creatie is onze beste bondgenoot in het vinden van out-of-the-box oplossingen die zijn aangepast aan onze behoeften.
“Lunch & Learn”-momenten staan ​​in het teken van het delen van nuttige kennis tussen collega's.
Natuurlijk brengt het aandragen en uitvoeren van nieuwe ideeën het risico met zich mee dat je fouten maakt... maar bij ons is het je nu al vergeven.