Samen groeien

Ontwikkel je Talent 

Bij TotalEnergies heb je de kans om de touwtjes van je professionele ontwikkeling zelf in handen te houden!

Je Talent Developer staat je bij om je individuele ondersteuning te bieden en je te begeleiden tijdens je hele loopbaan. Hij zal je, afhankelijk van je ervaring, voorstellen om een professionele balans op te maken. Hierdoor kun je voor jezelf plannen maken op basis van je ambities, je vaardigheden, je prestaties en je potentieel.

Elk jaar wordt er een individueel opleidingsplan opgesteld na een gesprek met je Manager. Je krijgt toegang tot onze catalogus met opleidingen in Soft & Hard skills en taaltrainingen. Voor sommige van die opleidingen krijg je achteraf een certificaat en we werken hiervoor samen met erkende partners!

Je krijgt de kans om te evolueren binnen een bedrijf dat wereldwijd actief is en dat bestaat uit verschillende vestigingen. Tal van mobiliteitsmogelijkheden zullen voor je opengaan. Via ons Job Posting-systeem kun je alle openstaande jobaanbiedingen raadplegen en solliciteren na 2 jaar anciënniteit.

Careers - Total Energies Job Posting
 • In 10 jaar heb ik functies bekleed in Finance, Marketing, Strategie en Inkoop. Momenteel ben ik Customer Care Mass Market Manager. Het voordeel is dat we de mogelijkheid hebben om te evolueren in verschillende functies en afdelingen, in binnen- en buitenland, terwijl we meewerken aan de transformatie van het bedrijf.
  Claire – Customer Care Mass Market Manager
 • Toen ik hier na mijn studies aan de slag ging in 2015 heb ik 2 jaar als Business Analyst gewerkt. Daarna werd ik Project Manager, Program Manager en Business Controller. Sinds 1 jaar heb ik het genoegen om Business Controlling Manager te zijn en ontwikkel ik mezelf als Manager-Coach.
  Jean-Baptiste – Business Controlling Manager

Manager-Coach 

Bij TotalEnergies zijn Managers meer dan “N+1". Zij zijn ook coaches voor elk lid van hun team.

Hun taak? Iedereen ondersteunen bij het bereiken van hun doelen, maar ook de teamgeest, de prestaties en collectief succes bevorderen.

Aan de hand van regelmatige en constructieve feedback bouwen ze een relatie op die gebaseerd is op welwillendheid, vertrouwen en transparantie.

Er werd een Manager Training Program opgezet zodat ze hun managementvaardigheden tijdens hun loopbaan kunnen aanscherpen.

De Manager-Coachdimensie wordt ook meegenomen in het evaluatieproces. Dit is een kans om goede praktijken te inventariseren en verbeterpunten op dit vlak te identificeren.

 • Het is heel verrijkend om de collega's onder onze verantwoordelijkheid te zien evolueren. Ik heb het genoegen gehad om mooie ontwikkelingen binnen en buiten het team te mogen begeleiden. Het is een bron van trots om ze te zien groeien, wetende dat we een kleine bijdrage hebben geleverd aan hun ontwikkeling.
  Quentin - Credit & Collection Manager
 • De Manager-coachaanpak is zowel voor mij als voor de betrokkene een goede leerschool. Het is nuttig omdat we onze vaardigheden kunnen delen. Op die manier kun je dus je manier van werken en ontwikkelen verbreden.
  Damien - Financial Reporting, Tax & Treasury Manager