Good Place to Work

We care

Om een serene omgeving te creëren voor onze collega's die bevorderlijk is voor hun ontwikkeling, zetten we ons in om het leven voor hen gemakkelijker te maken.

Flexibele uren & telewerken

Werk tot 9 dagen per maand van thuis uit en geniet van flexibele werkuren om je dagen zo goed mogelijk te organiseren.

No Meeting Hour

Zo heb je even tijd om te ontspannen of je net te concentreren zonder gestoord te worden.

Parking app

Of je nu met de auto of de fiets naar je werk komt, vermijd alle gedoe door je parkeerplaats alvast te reserveren via onze app.

Een vitaminenboost

Een hongertje? Je hoeft geen tussendoortjes mee te brengen. Geniet het hele jaar door van vers fruit en in de winter van een lekkere kop soep.

Conciërgediensten

Wil je een pakketje laten afleveren? Heb je wasgoed om te strijken? Biologische manden te ontvangen? Je kunt daarvoor rekenen op onze conciërgediensten, dus dat is al een zorg minder.

Kamp voor kinderen

Gedurende een week per jaar moet je je geen zorgen maken om een kamp te vinden voor je kinderen. We verwelkomen de kleintjes en zorgen voor alles.

Extralegale voordelen

Wij bieden je tal van extralegale voordelen bovenop je package waardoor je heel wat formaliteiten kunt vermijden.

Performante tools

Wij bieden je hoogwaardige apparatuur en krachtige tools zodat je je vaardigheden efficiënt kunt ontplooien.
 • Fantastische werkomgeving

  Onze werkomgeving is een lust voor het oog, boordevol comfort en gezelligheid. Geniet alvast van het weelderige park bij aankomst. Zeg hallo tegen je collega's in de Coffee Corner. Nemen even pauze voor een waanzinnig partijtje tafelvoetbal en sluit je dag af door stoom af te blazen in onze sportzaal!

 • Geëngageerde comités

  Maak deel uit van een van de verschillende comités (Green, Party, Apicultuur) en draag je steentje bij voor een van de initiatieven die ons nauw aan het hart ligt.

 • Lunch & learn

  Deelnemen aan onze Lunch&Learn-sessies is een kans om op een leuke manier te leren. Een ontspannen sfeer, kennis delen en ontmoetingen staan op het menu.

 • Party time

  Ambiance en feestgevoel, dat kennen we goed. Ons Feestcomité nodigt je meerdere keren per jaar uit voor evenementen die je niet snel zult vergeten.

 • Sport

  Schrijf je in voor het Start-to-Run programma of doe met een team mee aan een van de sportuitdagingen die georganiseerd worden.

Zij gingen jou voor

 • Ik werk hier nu 8 jaar en wat mij vooral zin geeft om te blijven is de setting en de fijne sfeer onder de collega's. Zij zijn als een tweede familie voor mij!   Ik vind het echt tof wat er allemaal wordt georganiseerd, zoals feestjes, teambuildings, maar ook dat we kunnen genieten van fruit en soep. We hebben ook het geluk dat we over hoogwaardige werkinstrumenten van de nieuwste generatie beschikken. 
  Thomas – Senior Service Desk Employee
 • Er zijn tal van kleine attenties die je nergens anders vindt, zoals soep en fruit. Daarnaast nemen sommige collega's zelf het voortouw en organiseren allerlei sportactiviteiten of afterwork party's waarbij de lokale cultuur van onze werkvloer naar boven komt!
  Benjamin – Process Analyst
 • We hebben het geluk dat we in prachtige gebouwen werken waar goed over werd nagedacht op het gebied van infrastructuur, inrichting en zo. Er zijn veel kleine dingen die je een goed gevoel geven: soep, fruit en zelfs ijs in de zomer! We worden goed in de watten gelegd bij TotalEnergies.  
  Romy – Purchasing & Internal Control Coordinator
 • We werken in de stad, maar hebben de luxe om in de zomer van het park te genieten. We kunnen onze vergaderingen zelfs buiten houden. We hebben zelfs onze eigen bijenkorven! De sfeer is warm, we ontmoeten elkaar elke ochtend aan het koffieautomaat.
  Laura – Sponsoring, Events & Partnerships Expert

News