Tips and Tricks

Je kandidatuur trok onze aandacht en we kunnen niet wachten om je kansen op succes te vergroten! Het sollicitatiegesprek is HET moment om het verschil te maken. Ontdek onze 5 tips om de kansen in jouw voordeel te vergroten.

1

Blijf jezelf

Oprechtheid, authenticiteit en waarheid, dat zijn 3 belangrijke ingrediënten voor een succesvol sollicitatiegesprek.

Een pak en stropdas? Dat past niet echt bij ons! Draag een outfit waar jij je goed bij voelt. Als je je op je gemak voelt, zal onze kennismaking voor jou aangenamer zijn.

2

Bereid je voor

Voorbereiding is de beste manier om stress te voorkomen en je sterke punten te benadrukken. Kom meer te weten over ons bedrijf door naar onze website te surfen, een sollicitatiegesprek met je familieleden te simuleren, eventuele vragen voor te bereiden en je rit van tevoren te plannen. Je zult zien, het helpt!

3

Vertel over jezelf

Dit is het moment om over jezelf te praten. Beperk je niet tot de klassiekers "3 goede en 3 minder goede eigenschappen"! Vertel wat meer over jezelf en deel concrete voorbeelden met ons om je punt te illustreren.

4

Schets je toekomstbeeld

Hoe zie jij jezelf de komende jaren evolueren? Wat zijn je plannen? Dat interesseert ons namelijk. Laten we het er samen over hebben! 

5

Durf vragen te stellen

Door relevante vragen te stellen toon je je belangstelling voor de functie en ons bedrijf. Zo kan je ook nagaan of de cultuur, de context en de ambitie van TotalEnergies stroken met je verwachtingen.