Het selectieproces

1
2
3
4

Stel je kandidaat

Heb jij DE ideale job tussen onze aanbiedingen gespot? Waag dan je kans en stuur ons je cv!

Het zal zorgvuldig worden beoordeeld door ons wervingsteam. Wat is het doel ervan? Zien welke troeven je bezit die nodig zijn voor de functie en een shortlist opstellen van kandidaten die we willen ontmoeten. Word jij een van de gelukkigen?

Laten we afspreken!

Goed nieuws! Je cv trok onze aandacht. Je wordt via Teams gecontacteerd voor een eerste kennismaking of direct uitgenodigd voor een gesprek in onze kantoren.

Zo kunnen we elkaar alvast leren kennen en kun je je van je beste kant laten zien. Verhoog je kansen door alvast onze Tips&Tricks te bekijken.

Afhankelijk van het soort functie dat we zoeken en het verwachte verantwoordelijkheidsniveau zullen er waarschijnlijk meerdere gesprekken worden gepland (manager, HRD, directeur, CEO).

Debriefing

Tijd voor de debriefing! We hebben nu alle informatie die we nodig hebben om onze beslissing te nemen. De Recruiter zal contact met je opnemen om onze feedback mee te delen, zowel positief als negatief (waardoor je je kunt voorbereiden op de volgende keer).

Welkom 

Gefeliciteerd, je bent geselecteerd!
We sturen je ons salarisvoorstel en de bal ligt dan in jouw kamp. Als jij ook vindt dat we goed matchen, sluit je dan snel bij ons aan.
Je collega's staan nu al te popelen om je te ontmoeten.

Zij gingen jou voor

 • Ik werd al snel gecontacteerd en het selectieproces verliep vrij snel en efficiënt, met mensen die me meteen op mijn gemak stelden. Ik werd uitstekend opgevangen, had een goed gevoel bij het team en werd begeleid door een collega. Dat was een hele geruststelling omdat hij ervoor zorgde dat alles goed verliep.
  Antoine – Business Process Analyst
 • Iedereen was heel vriendelijk tijdens mijn sollicitatiegesprek. Op mijn eerste dag kreeg ik een super onthaal! We hebben ontbeten en 's middags zijn we op restaurant gegaan. De hele week had ik vergaderingen met de verschillende teamleden die mij uitleg gaven over de verwachtigen, de apss en de tools die ik moest gebruiken.
  Pierre – Data Analyst BI
 • Ik kreeg meteen een ontspannen beeld van de werkplek en wilde het selectieproces dan ook graag voortzetten: de e-mails waren warm, persoonlijk en ik werd met ‘jij’ aangesproken. Tijdens de gesprekken werd ik direct op mijn gemak gesteld. Op mijn eerste dag kreeg ik meteen alle nodige materiaal.
  Sandra – Legal & Regulatory Officer
 • Nadat ik mijn cv had opgestuurd, kreeg ik in één week tijd twee sollicitatiegesprekken en een salarisvoorstel. Het ging allemaal supersnel! De eerste dagen had ik een collega in mijn buurt om mijn vragen te beantwoorden. Het team was erg vriendelijk en het was gemakkelijk om me snel thuis te voelen omdat we allemaal jong zijn.
  Benoît – Revenue Assurance Analyst