Overslaan en naar de inhoud gaan
Ik ben al klant bij TotalEnergies. Wanneer en hoe stap ik over op Pixel Pro?

Ik ben al klant bij TotalEnergies. Wanneer en hoe stap ik over op Pixel Pro?

In het kort

Om over te schakelen op Pixel Pro neem je contact op met een van onze experts via onze chat. Je kunt ook wachten op de vervaldatum van je huidige contract. Dan wordt dat automatisch vervangen door het equivalente Pixel Pro-contract.

Overschakelen naar Pixel Pro is niet alleen een goed idee, het is ook heel makkelijk.

Wanneer overstappen?

Dat kies je helemaal zelf. Als je snel wil profiteren van dit aanbod, volstaat het om contact op te nemen met onze experts via chat (zie linksonder op deze webpagina). Je kunt ook wachten tot de vervaldatum van je huidige contract. Dan vervangen we dat energiecontract automatisch door een equivalent Pixel Pro-contract.

Ontdek ons gamma

Ons Pixel Pro-gamma telt vier producten:

Pixel Pro 

Je bedrijf geniet van een variabel, zorgvuldig berekend tarief, groene elektriciteit en een 100% digitale service (online of in de app) om je facturen te beheren, je voorschot aan te passen, en je verbruik tot op toestelniveau op te volgen.

Pixel Next Pro

Je kan kiezen tussen een vast en een variabel tarief, dat altijd zorgvuldig wordt berekend. Je krijgt groene, Belgische elektriciteit. Je geniet van telefonische dienstverlening van een expert en van exclusieve kortingen die de energietransitie versnellen (kortingen op zonnepanelen, batterijen, etc.).

Pixie Pro

Dit is ons goedkoopste product, met een uitsluitend digitale service. Je geniet van een variabel tarief tegen een competitieve prijs. Je beheert je contract online of in de app. Je facturen ontvang je via e-mail en betaal je via domiciliëring

Pixel eDrive Pro

Je geniet van groene, Belgische elektriciteit tegen een voordelig variabel tarief om enerzijds je bedrijfspand van energie te voorzien en anderzijds je elektrische wagen(s) op te laden. Je kan een beroep doen op de telefonische dienstverlening van een expert, en je volgt je verbruik en je laadsessies van dichtbij op.

Nog steeds hulp nodig?