Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe TotalEnergies duurzame energie bereikbaar maakt voor iedereen

Je hoort tegenwoordig vaak zeggen dat we onze ecologische voetafdruk moeten verkleinen. Sommige mensen vrezen dat dit ten koste gaat van hun comfort. Anderen denken dan weer dat duurzame energie onbetaalbaar is.  

 

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Jeunes assis sur un banc

TotalEnergies garandeert echter hetzelfde comfort, maar met duurzame energie die bereikbaar is voor iedereen. 

Maar wat betekent ‘bereikbaar’ eigenlijk?

Dit woord kan immers heel wat betekenissen hebben. Bereikbaar kan staan voor: menselijk, dichtbij, eenvoudig, flexibel, toegankelijk, duidelijk, financieel haalbaar enz. Het kost je wellicht weinig moeite om dit lijstje verder aan te vullen.

 

Duurzame energie bereikbaar maken voor iedereen steunt voor TotalEnergies op vier grote pijlers:

 

1. Prijs

Als we het over energie hebben, houden we in de eerste plaats vaak rekening met de prijs. Wie overweegt om over te schakelen, gaat meestal op zoek naar de goedkoopste leveranciers. Wij hebben als eerste gezorgd voor een democratisering van de prijs van groene energie. Betaalbare groene energie aanbieden zit immers in onze genen! Onze langetermijnfocus vertaalt zich onder meer in een uitstekende score op de energievergelijkingssites. We mikken voor onze verschillende producten op een plaats in de top vijf

 

2. Eenvoud

De energiemarkt is best complex. Daarom trachten we iedereen hierin wegwijs te maken. Hoe we dat doen? We schrijven bijvoorbeeld artikels over uiteenlopende thema’s uit de energiesector, interviewen energie-experts enz. We willen jullie zo veel mogelijk inzicht geven in de energiesector door jullie uitgebreid te informeren. Bovendien doen we dat in ‘mensentaal’ in plaats van in vakjargon. 

Tot slot proberen we onze tools gebruiksvriendelijk te maken en af te stemmen op jullie behoeften: je factuur, je klantenzone, je contactmogelijkheden enz.

 

3. Fysieke beschikbaarheid

Om duurzame energie bereikbaar te maken voor iedereen, moeten we die energie ook tot bij onze klanten krijgen. Voor de bevoorrading van onze klanten werken we samen met meer dan 1000 lokale producenten van groene energie.

Onze visie reikt zelfs nog verder! De wereld en de technologieën evolueren in sneltempo. Daarom richten we onze blik al op de energiemarkt van de toekomst. We zoeken vandaag dus al oplossingen voor de uitdagingen van morgen.

 

4. Nabijheid

Onze relatie met jullie – onze klanten – is voor ons altijd al heel belangrijk geweest. Jullie behoeften komen op de eerste plaats, en dat zal altijd zo blijven! We nemen de tijd om naar jullie te luisteren en proberen jullie verwachtingen goed te begrijpen. Een goede dialoog staat daarbij centraal. 

We verwelkomen dus steeds jullie vragen, suggesties en feedback over de kwaliteit van onze diensten, via onze verschillende kanalen.   

 

Je kunt je vragen ook stellen via chat of via sociale media!

Benieuwd waar je energie vandaan komt?

Ontdek het nu!