Overslaan en naar de inhoud gaan

Duurzame energie wordt duurzame vriendschap dankzij peterschapsactie!

Grote voorstander van duurzame energie? Wil je jouw steentje bijdragen aan een groene wereld? Overtuig nu jouw vrienden om over te stappen naar TotalEnergies en ontvang zelf een leuke korting op jouw energiefactuur

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
peterschapsactie duurzame vriendschap duurzame energie

Tevreden klanten beloond!

Bij TotalEnergies staat jouw tevredenheid op de eerste plaats. Ben jij één van de onze klanten die blij is met onze duurzame energie aan een voordelige prijs? En wil je je vrienden en familie overtuigen om ook deel uit te maken van de groene familie van TotalEnergies? Dan hebben wij uitstekend nieuws voor jou!

Word peter en ontvang een korting op jouw factuur

Voor elke vriend die je overtuigt om klant te worden van TotalEnergies, ontvang jij nu een straffe korting van €30 op jouw voorschotfactuur! Dat lees je goed. Met onze peterschapsactie krijgt elke bestaande klant – jij dus – die peter wordt van een nieuwe klant – je vriend – een fijne korting van €30 op zijn of haar factuur.

Maar hoe overtuig je nu op een goede manier je vriend om over te stappen naar de duurzame energie van TotalEnergies? Wij zetten enkele goede argumenten op een rijtje.

Drie redenen om mee te doen aan onze peterschapsactie

  1. Groene duurzame energie is beter voor het milieu en draagt dus bij voor een schonere wereld. De toekomstige generaties zullen je dankbaar zijn!
  2. Met duurzame energie uit wind, water en zon ben je niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen zoals kolen. Die fossiele brandstoffen zijn op een dag uitgeput – zon en wind gelukkig niet!
  3. Je steunt lokale producenten! Bij TotalEnergies gebruiken wij de groene elektriciteit  opgewekt door lokale producenten. Je helpt dus mee aan een korte keten!

Klaar om te delen?

Vrienden overtuigd? Dan moet je enkel nog één ding doen om je korting te ontvangen. Hiervoor heb je je klantenzone “Mijn Klantenzone” nodig.

In je klantenzone “Mijn Klantenzone” vind je het tabblad “Peterschap”. Als je daarop klikt, vind je er de functie om jouw unieke peterschapscode te delen met je vrienden of familie via sociale media of e-mail. Nog geen account voor je klantenzone aangemaakt? Lees hier hoe het precies moet.

*Dit betekent dat de peter €30 ontvangt voor elk ‘petekind’ dat klant wordt bij TotalEnergies tot en met 30 november 2020. Bestaande klanten kunnen zoveel petekinderen aanbrengen als ze willen, maar het aantal toegekende kortingen per peter is beperkt tot 20 per kalenderjaar. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van de huidige promotieaanbiedingen.

 

Geniet vandaag van €30 korting

Ik word peter!