Overslaan en naar de inhoud gaan

TotalEnergies maakt iedereen warm voor duurzame energie

Door middel van duurzame ontwikkeling voorzien we in onze huidige behoeften, maar zorgen we er ook voor dat de toekomstige generaties in hun behoeften kunnen blijven voorzien.

Dat is het principe waar TotalEnergies zich toe verbindt. Onze missie: samen bouwen aan een andere wereld, waar duurzaamheid en comfort hand in hand gaan.

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Publicité sur l'accessibilité à l'énergie durable

TotalEnergies maakt iedereen warm voor duurzame energie

Maar wat verstaan we onder duurzaam?

We willen allemaal genieten van het comfort van energie, zonder daarbij het milieu te belasten. Dat is niet altijd makkelijk. Enkele eenvoudige acties maken echter al een verschil, en samen kunnen we deze uitdaging aan. Dit is wat we concreet voorstellen, uiteraard met respect voor onze waarden:

vijf waarden van Lampiris

Duurzame producten en diensten

  • Onze 100% gegarandeerde groene stroom

Onze manier van werken is volledig transparant. Een Europees traceerbaarheidssysteem garandeert dat iedere geproduceerde MWh elektriciteit hernieuwbaar is. Dankzij garanties van oorsprong kunnen we controleren of alle elektriciteit die bij ons aankomt, 100% groen is.

  • Meer dan 1000 lokale producenten van groene energie

TotalEnergies koopt energie in bij ruim duizend lokale producenten. Met die keuze onderscheiden we ons duidelijk van andere leveranciers. Elke maand sluiten nieuwe producenten zich bij ons aan, om de marktvraag volledig te kunnen dekken. Alle energie die we aan onze particuliere klanten leveren, is volledig afkomstig van die lokale producenten.

  • Onderhoud van je verwarmingsketel

Niet alleen goed voor je budget, maar ook voor het milieu. Je energiefactuur bestaat voor een groot deel uit verwarmingskosten: gemiddeld meer dan 1300 euro per jaar. TotalEnergies biedt een onderhoud- en reparatiedienst voor je verwarmingsketel. Met een beter rendement kun je immers flink wat besparen op je verbruik.

  • Isolatie

Je woning isoleren kan je energiefactuur met wel 35% doen dalen. Bovendien verhoog je hiermee de energiewaarde van je woning.

  • Mobiliteit

Elektrische mobiliteit is de toekomst. Er zijn tal van voordelen: een lagere CO2-uitstoot over de totale levensduur van de wagen, geen uitstoot van fijn stof, minder geluidsoverlast en minder mechanische slijtage – hierdoor is ook minder onderhoud nodig, wat dan weer goed nieuws is voor de portemonnee. Een elektrische laadbeurt is bovendien een pak goedkoper dan een volle brandstoftank.

  • Aardgas

Aardgas is weliswaar een fossiele brandstof, maar in tegenstelling tot aardolie of steenkool is het een ‘schonere’ energiebron. Zo produceert aardgas 25% minder CO2 dan stookolie. 

 

 

Benieuwd waar je energie vandaan komt?

Ontdek het nu!