Overslaan en naar de inhoud gaan

Het verhaal achter onze energiehelden, zoals jij!

Onze klanten staan in alles wat we doen centraal. Ook in onze campagnes. Vorig jaar prijkten onze klanten op straataffices op sociale media. Je hebt ze toen misschien opgemerkt. Deze mensen zijn TotalEnergies-klanten die, net als 1.344.896 anderen, kozen voor groene en lokale energie. Zo droegen ze bij tot de vermindering van de CO2-uitstoot in onze atmosfeer in 2020. Daarom: een welgemeende dankjewel aan hen, én ook aan jou. Want jullie zijn onze green heroes! 

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Groene helden: bedankt voor alle CO2-besparingen

Met deze campagne bedankten we onze klanten voor hun zorg om het milieu.  Een aantal van hen ging op de foto en liet ons hun ervaringen neerpennen.  Een diversiteit aan mensen, met een gemeenschappelijk bewustzijn voor onze planeet. 

Hao Zhang is één van hen. Hij vindt milieubescherming essentieel want “we hebben immers maar één planeet". Daarom kiest hij voor "energiezuinig en milieuvriendelijk wonen".   

Als je op straat loopt, zie je misschien ook het gezicht van Cindy, een 22-jarige studente, die blij is dat ze "de planeet kan helpen door 100% hernieuwbare producten te gebruiken." Steeds trekt ze de stekker uit van apparaten die ze niet gebruikt, en ze kiest resoluut voor LED-verlichting. Volgens Cindy "hoeft de verwarming niet de hele tijd aan te staan; een extra trui is genoeg!”   

Steven (39), juweelontwerper en artistiek ondernemer, is eveneens bezorgd om ons milieu. “Ecologisch tuinieren, en veel planten in huis, de tuin of op het terras" zijn volgens hem gemakkelijke acties om uit te voeren in onze strijd tegen klimaatverandering.   

Ook Marie is te zien op onze posters. Voor haar is groene energie dé oplossing om haar ecologische voetafdruk te verkleinen. En Melanie doet haar uiterste best om haar duurzame gewoonten door te geven aan haar dochter.   

Onze green hero en winkelmanager Oscar (31) laat nooit het licht branden in een kamer waar hij niet aanwezig is. Hij gebruikt thuis enkel LED-lampen en benadrukt dat deze lampen "allesbehalve kil zijn." Gedreven doet hij "alles te voet of op de fiets" in de stad, en verder kiest hij heel bewust voor groene stroom en droogt hij al zijn kleren in de open lucht in plaats van in de wasmachine.   

Cro, een 57-jarige piercer, stelt voor: "Laten we onze auto’s achterwege laten en onze wereld groener maken!” 

Kortom, veel engagement voor de planeet! Naast jullie dagelijkse acties heb jullie in 1 jaar tijd 221.775 ton CO2 bespaard dankzij de keuze voor groene en lokale energie. Het is de gezamenlijke inspanning die ons in staat stelde om zo’n resultaat te behalen. Wij danken jullie daarom vanuit de grond van ons hart voor jullie inzet. En vergeet niet dat we steeds paraat staan om jullie CO2-doelstellingen te helpen bereiken.

Meer over onze Green Heroes?

Klik hier