Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar de beste prijs voor je energie?

Tegenwoordig gaan we steeds op zoek naar de beste prijs en het ideale moment: voor onze hypothecaire lening, ons gsm-abonnement, de laatste nieuwe smartphone enz. Misschien doe jij wel hetzelfde voor je energiecontract?

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
femme qui navigue sur un site dans son salon

Heel wat tools helpen je om de beste prijs te vinden: prijsvergelijkingssites bijvoorbeeld, of de simulatietools van de verschillende leveranciers.

Je afrekening is het ideale moment om na te gaan of je wel de beste prijs betaalt. Waarom? Omdat je dan alle gegevens krijgt over je jaarlijkse energieverbruik. Zo kun je de juiste parameters invoeren bij je simulatie op de prijsvergelijkingssites. Je krijgt zo een duidelijk beeld van de verschillende prijzen op de markt.

Ben jij iemand die steeds op zoek gaat naar de beste prijs of kies je eerder voor stabiliteit op lange termijn?

 

Er zijn twee mogelijkheden

De jacht op de laagste prijs

Is de laagste prijs een obsessie voor jou? Ga je steevast op zoek naar informatie over de verschillende producten? Schuim je prijsvergelijkingssites af op zoek naar de heilige graal: jouw product tegen de laagste prijs?

Dan hebben we goed nieuws voor je! Met TotalEnergies kies je meteen ook voor stabiliteit. We staan al maandenlang in de top van de vergelijkingssites. Onze producten scoren erg goed in elk gewest en voor elk type verbruik.

Dat goede nieuws vieren we met een bijzondere aanbieding!

Online voor het leven!

Het is best lastig om voortdurend prijzen te vergelijken op vergelijkingssites.

Met Online heb je weer tijd om van het leven te genieten. Dit tarief garandeert je immers steeds een scherp tarief. Het scoort bovendien erg goed op de prijsvergelijkingssites.

Met Online kun je rustig achteroverleunen, want je hoeft niet langer op zoek naar het goedkoopste tarief en/of de beste aanbieding binnen een bepaalde tijdsduur …

Online, dat is:

  • een scherp tarief op lange termijn;
  • je factuur per e-mail;
  • enkel onlinesupport;
  • een variabele prijs;
  • betaling via domiciliëring.

 

 

De laagste prijs of stabiliteit?

Het is geen makkelijke keuze. Doe daarom de test op een vergelijkingssite, zonder je huidige leverancier te vermelden. Een verandering van leverancier kan je immers geld kosten. Heb je recent je afrekening ontvangen? Gebruik dan die gegevens over je verbruik om te weten hoeveel je écht zou betalen als je verandert van energieleverancier.

Graag meer weten ?

Doe de test