Overslaan en naar de inhoud gaan
Wat is de einddatum van mijn contract?

Wat is de einddatum van mijn contract?

In het kort

U vindt de einddatum van uw contract terug op het contract zelf of op uw voorschotfacturen. Het is ook beschikbaar in Mijn klantenzone. We brengen u hoe dan ook twee maanden voor het einde van uw contract op de hoogte. 

De einddatum van uw contract staat op het contract zelf of op uw voorschotfacturen. U vindt de einddatum ook terug in Mijn klantenzone

Een oud contract?

Heb je een oud contract dat niet tot het Pixel Pro-gamma behoort? Je kan het hebben afgesloten voor 1, 2 of 3 jaar. Je vindt de einddatum op je contract en op je voorschotfacturen.

Wij zorgen voor alles

U hoeft zich geen zorgen te maken over het einde van uw contract, want wij houden het voor uw in de gaten: we brengen u sowieso twee maanden van tevoren op de hoogte dat uw contract afloopt en verlengen het voor u.

Behoort je huidige contract niet tot het Pixel Pro-gamma? Zodra je contract wordt hernieuwd, zetten we het automatisch over naar een gelijkwaardig Pixel Pro-contract.

Een vlotte verlenging

Deze verlenging gebeurt:

  • ofwel stilzwijgend: twee maanden voor de verlenging ontvangt u van ons bericht bij uw voorschotfactuur U hoeft niets te doen en profiteert altijd van de goedkoopste formule uit ons aanbod voor onze zakelijke klanten;
     
  • ofwel proactief: in dat geval nemen we persoonlijk contact met u op om u een nieuw, voordelig contract aan te bieden, kort voordat uw huidig contract afloopt.

Nog steeds hulp nodig?