Overslaan en naar de inhoud gaan

5 goede redenen om te investeren in een eigen laadpaal

Ben jij al één van de vele Belgen die eigenaar is van een elektrische wagen? Gefeliciteerd! Misschien twijfel je nog steeds of je moet investeren in een eigen laadpaal? Wij geven je 5 goede redenen om die stap te wagen!

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
laadpaal thuis

Waarom heb je een eigen laadpaal nodig?

Een eigen laadpaal bij je thuis installeren? Wij maken het mogelijk voor jou! Twijfel je nog? Wij zetten alvast 5 goede redenen voor je op een rijtje:

1-Sneller opladen

Met een eigen laadpaal laadt jouw elektrische wagen sneller op. Handig voor als je elke dag grote afstanden aflegt en je graag altijd een opgeladen batterij wilt hebben! Zo kom je nooit voor nare verrassingen te staan.

2-Veiligheid boven alles

Een eigen laadpaal betekent ook zonder zorgen opladen in de privacy van je eigen garage of carport. Met een eigen laadpaal kan jij rustig je auto laten opladen terwijl je ondertussen iets anders doet. Handig toch? Tenslotte heb je met een eigen laadpaal ook minder kans op brand. Een gewoon stopcontact is niet ontworpen om voor een lange tijd veel elektriciteit te verbruiken en kan snel oververhit geraken. Met een eigen laadpaal heb je die zorg niet en kan je je wagen opladen zonder stress.

laadpaal thuis met auto

3-Heerlijk onafhankelijk

Een openbare laadpaal betekent ook afhankelijkheid. Met een eigen laadpaal daarentegen kies je zelf wanneer je je elektrische wagen oplaadt. Gewoon wanneer het jou past. Je hebt immers altijd elektriciteit ter beschikking.

4-Goed voor de portemonnee

Met een eigen laadpaal ben je niet meer afhankelijk van de prijzen die openbare laadpalen aanrekenen. Meestal zijn die ook een stuk hoger dan de prijs van je elektriciteit thuis. En vergeet niet dat je daarbovenop soms ook parkeerkosten of sessiekosten moet betalen. Ontdek ons voordelig eMobilitytarief, dat we speciaal ontwikkelden voor je elektrische wagen en het laden bij je thuis.

5-TotalEnergies zorgt voor een zorgeloze installatie

Met TotalEnergies kan je erop vertrouwen dat je eigen laadpaal op de allerbeste manier wordt geplaatst. Jouw laadpaal wordt geplaatst door onze experten, conform alle bestaande veiligheidsvoorschriften. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

TotalEnergies zorgt voor jouw laadpaal

Onze laadpalen zijn compatibel met elke elektrische auto. Daarnaast zijn ze stijlvol én gemaakt van duurzaam materiaal!

Voor de installatie werken wij samen met onze dochtermaatschappij WinWatt, experten op het gebied van installatie van laadpalen. Samen zoeken we naar de beste oplossing om in jouw behoeften te voorzien.

Bovendien zijn we druk in de weer om je laadpaal te verbinden met je Mijn Klantenzone-account. Binnenkort kan je via je EV-dashboard steeds het verbruik van je elektrische wagen en de impact hiervan op je energieverbruik volgen. Handig toch!

Kies voor onafhankelijkheid dankzij je eigen laadpaal.

Ontdek ons aanbod laadpalen