Overslaan en naar de inhoud gaan

Je ketelonderhoud, stap voor stap

Hoe verloopt een ketelonderhoud precies? Wat doet de technicus allemaal met je verwarmingsketel? In plaats van er een lang artikel aan te wijden leggen we het je stap voor stap uit in een video.

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Thumbnail

Met de winter in zicht is het hoog tijd voor een ketelonderhoud. Zo vermijd dat je verwarming er op het verkeerde moment de brui aan geeft. Nog geen ketelonderhoud gepland? Wacht niet langer en profiteer nu van onze aanbieding! Vanaf € 5,99/maand* houd je het deze winter lekker warm in huis dankzij onze erkende technici.

Waarom is een ketelonderhoud belangrijk?

Om het ‘s winters lekker warm te hebben

Door een erkend technicus in te schakelen voor het onderhoud van je verwarmingsketel ben je gerust dat je ketel je zonder problemen de koude winter doorloodst. 

Om tot 20% te besparen op je energiefactuur

Een goed onderhouden verwarmingsketel verbruikt minder en gaat langer mee. Op lange termijn spaar je er dus geld mee uit. 

Omdat het wettelijk verplicht is

De periodieke controle van je gasketel is wettelijk verplicht en moet om de twee jaar worden uitgevoerd in Vlaanderen en om de drie jaar in Wallonië en Brussel. Voor ketels op stookolie moet de controle jaarlijks gebeuren. Na afloop geeft de erkende technicus je een officieel attest dat je goed moet bijhouden. 

Meer info over onze aanbieding

Meer weten

Uit welke stappen bestaat een ketelonderhoud?

Bekijk in deze video welk stappen onze erkende technici volgen bij elk ketelonderhoud:

Laat deze kans niet liggen! Vertrouw je ketelonderhoud toe aan Lampiris

Ik profiteer van dit aanbod!