Overslaan en naar de inhoud gaan

Winter 2017: ben jij er klaar voor?

Rond eind september of begin oktober wagen de eerste meteorologen zich meestal aan een langetermijnsvoorspelling voor de komende winter. Alle specialisten lijken het eens te zijn: voor de winter 2016-2017 halen we maar beter onze dikste jas en handschoenen uit de kast!

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Lampiris_hiver

Wil dat zeggen dat we een energiefactuur mogen verwachten die omgekeerd evenredig is met de aangekondigde temperaturen?

Dat hoeft niet! Een reeks tips kunnen je helpen om je energiefactuur onder controle te houden, ongeacht het weerbericht voor de komende maanden:

 

Goede isolatie

Een doeltreffende isolatie kan je energiefactuur tot 30% doen dalen. Bovendien bestaan er verschillende overheidspremies, die helpen om je investeringen betaalbaar te houden. Ontdek hier de verschillende oplossingen om je huis te isoleren.

 

Goed onderhouden verwarmingsketel

Met een goed onderhouden verwarmingsketel kun je tot 15% besparen op je energiefactuur. Bovendien ben je in België wettelijk verplicht om je verwarmingsketel te laten onderhouden. Contacteer ons voor meer info en ontdek je voordelen als TotalEnergies-klant. 

 

Goede temperatuurregeling in huis

Wist je dat er slimme thermostaten bestaan die je verbruik enorm kunnen verlagen zonder dat je daarom thuis aan leefcomfort moet inboeten? De Nest Learning Thermostat is er zo een. Ontdek hier alle functies van de Nest

 

TotalEnergies kiest voor een totaalaanpak.

Wij bieden je een hele rits producten en diensten waarmee je je energiefactuur kunt verlagen. Zo zul je nooit meer koude rillingen krijgen, niet als het buiten vriest, en ook niet als je je afrekeningsfactuur in de bus vindt! 

Een heerlijke winter gewenst!