Overslaan en naar de inhoud gaan

Waze wijst je de snelste weg naar elektrisch rijden

Waze is een navigatie-app die door heel wat automobilisten wordt gebruikt. We bundelden de krachten met Waze om jou nóg vlotter je weg te laten vinden naar onze laadpalen wanneer je onderweg bent! 

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
ev green header

Handig overzicht 

Wanneer je voortaan op pad gaat met de navigatie-app Waze, krijg je een overzicht van de dichtstbijzijnde laadpalen van TotalEnergies. Hierin zie je zowel die van de servicestations, maar ook de publieke laadpalen langs de weg. In totaal zijn er maar liefst 12.000 oplaadpunten toegankelijk in België. Op die manier hoef je dus nooit ver te zoeken naar een extra boost 100% groene energie voor je wagen!

Download de app via de volgende link voor: 

 

 

De toekomst is elektrisch 

We willen elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk maken. Daarom willen we zoveel mogelijk drempels wegnemen. Wil je een laadpaal bij je thuis? Onze experts maken er graag werk van. Als je thuis niet kunt laden, kun je nog steeds terecht bij een van de 12.000 laadpunten uit het netwerk van TotalEnergies. Maar daarmee houdt het niet op. Integendeel, want tegen 2025 gaan we nóg sneller vooruit. Vanaf dan kan je namelijk ook op de Europese autosnelwegen je elektrische wagen om de 150 kilometer ultrasnel opladen. 

 

Meer weten? Bekijk dan deze pagina over groene energie voor je wagen. 

Ontdek meer!