Overslaan en naar de inhoud gaan

Oxfam Trailwalker: geslaagde nieuwe missie voor TotalEnergies-team!

Al drie jaar lang delen we met jullie de avonturen van het TotalEnergies Trailwalkers-team tijdens de Oxfam Trailwalker Belgium, die elk jaar rond eind augustus plaatsvindt in de Hoge Venen.

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Thumbnail

Na drie geslaagde edities was het team goed ingelopen en besloten ze om in 2017 een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Op 20 mei tekenden de vier sporters dan ook present in de Morvan, om in dit natuurgebied de 100 km van de Franse Oxfam Trailwalker te lopen! De Franse versie lijkt goed op de Belgische. Ook hier moeten teams van vier personen minstens 1500 euro inzamelen voor het goede doel en 100 km lopen in minder dan 30 uur. Een ongelooflijke sportieve uitdaging, die bijna duizend deelnemers dit jaar zijn aangegaan. Goed nieuws dus, want dat betekent dat er met het loopevenement 430.000 euro voor het goede doel werd ingezameld.

Van harte proficiat aan ons TotalEnergies Trailwalkers-team, dat met een schitterende achtste plaats een uitstekende prestatie heeft neergezet. En natuurlijk ook hartelijk bedankt aan onze trouwe sponsors, die het initiatief meestal al jarenlang steunen: MLD Concept, Yelido bvba en de vzw Sport et Santé!

Thumbnail

Ideeën voor een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten!

Ons team is continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en heeft jouw ideeën nodig om hun volgende uitdaging te kiezen. Ken je nog projecten die in dezelfde lijn als de Oxfam Trailwalker liggen? Deel je ideeën met ons, en wie weet neemt het team volgend jaar dan de uitdaging aan die jij hun hebt gegeven!