Overslaan en naar de inhoud gaan

Jouw eerste duurzame woning

Misschien ben je wel net gaan samenwonen of plan je in de nabije toekomst een nestje voor jezelf of met jouw partner. Als dit het geval is, heb je dan al eens stil gestaan bij duurzaamheid en het milieu? Op welke manier kan jij jouw steentje bijdragen in dit grote en steeds belangrijker wordende verhaal? We helpen je op weg met enkele duurzame tips!

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Miniatuurvoorbeeld

Duurzaamheid begint voor je verhuis

Natuurlijk begint duurzaamheid al voor je verhuist. Kies je voor een nieuwbouwproject of wil je liever een charmante woning renoveren? Wat je ook kiest, er zijn steeds heel wat ecologische mogelijkheden om rekening mee te houden. Zijn er al zonnepanelen geïnstalleerd of bestaat die mogelijkheid? Wat voor isolatie kies je voor jouw eigen stekje? Kies je voor verwarming op gas of een alternatief? Er komen heel wat vragen bij kijken en misschien kunnen wij je wel helpen om de bomen door het bos te zien in de jungle van bouwen en verbouwen.

Samen met ons kan je de mogelijkheid bekijken om zonnepanelen te plaatsen, zo krijg je meteen een beeld van alle (financiële) voordelen en als je interesse zou hebben, kan je ook meteen een offerte aanvragen. Hetzelfde is mogelijk voor isolatieoplossingen. Gevels, muren of vloer, alles is mogelijk en dankzij ons heb je alle expertise op een plek. Wist je trouwens dat je van 10% korting kan profiteren op jouw stroom als je verhuist?

Ga je binnenkort verhuizen?

Ontdek onze verhuispromotie!