Overslaan en naar de inhoud gaan

Investeren in zonnepanelen, goedkoper dan je denkt!

Meer dan € 20.000… Dat was tien jaar geleden de prijs voor de installatie van zonnepanelen. Vandaag bedraagt de kost nog minder dan de helft en zijn zonnepanelen meer dan ooit een interessante investering! De zonnepanelen zijn de voorbije jaren alleen maar goedkoper geworden, maar de investeringswaarde blijft hoog. Het zou dus wel eens het ideale moment kunnen zijn om te investeren in jouw installatie.

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Miniatuurvoorbeeld

De laatste jaren neemt de prijs van een fotovoltaïsche installatie fors af. Een gemiddelde installatie kostte tien jaar geleden nog meer dan € 20.000 en vandaag kan een kwalitatieve installatie al geplaatst worden voor € 9.000. Dan spreken we over een Sunpower installatie met Solar Edge technologie. Lijnrecht tegenover deze prijsdaling staat de prijsverhoging van de energie. Niemand zal ontkennen dat energie steeds duurder wordt.

 

Miniatuurvoorbeeld

Zonnepanelen kunnen dus een ideale manier zijn om aan deze prijsstijgingen te ontsnappen, je zal simpelweg jouw eigen energie produceren. Als we je nog niet overtuigd hebben, kan de kwaliteit van de panelen dat misschien wel? De prijs van de zonnepanelen is sterk gedaald, maar er is geen kwaliteitsverlies. Integendeel, de zonnepanelen van vandaag hebben een hoger rendement dan de verouderde panelen. Kortom, een duurzame investering met heel wat voordelen.

Wil je een idee van wat een installatie zou kosten voor jouw woning?

Vraag vrijblijvend jouw offerte aan

Vergelijken is jezelf verrijken

Wanneer je een offerte aanvraagt is het vooral belangrijk om rekening te houden met alle factoren van zo’n offerte. Jouw buurman heeft misschien al zonnepanelen laten plaatsen en je wil een kijkje nemen op zijn offerte? Doe gerust, maar het is belangrijk om rekening te houden met de verschillen tegenover jouw installatie. Gaat het om eenzelfde soort dak? Hoeveel zonnepanelen werden er geplaatst, wat is de kwaliteit van de panelen? Wat voor een omvormer werd gekozen? Allemaal factoren die doorwegen bij het opstellen van een offerte. Zelfs tussen verschillende offertes voor hetzelfde dak kunnen verschillen aanwezig zijn. Dat kan gaan over het totaalpakket dat wordt aangeboden, de garantie of een eventuele bijstand. Bekijk daarom zeker de verschillen in de offerte en maak de beste keuze voor je investering.

Een duurzame investering zonder zorgen

Natuurlijk vertellen we je dit niet zomaar. TotalEnergies heeft al jarenlang ervaring met het plaatsen van zonnepanelen en we zouden dit graag ook bij jou komen doen. Met TotalEnergies kies je voor een echt groene expert met meer dan 10 jaar ervaring, die steeds voor je zal klaarstaan. Als leverancier van totaaloplossingen kan je meteen ook genieten van ons Solar tarief. Een voordelig tarief speciaal voor eigenaars van zonnepanelen. Heb je vragen over jouw installatie, ons Solar tarief of wil je nog wat meer informatie over de mogelijkheden van onze zonnepanelen? Aarzel niet en neem contact met ons op. We zorgen voor een zorgenvrij moment om alles samen met je te overlopen en de beste keuze te maken.

Wil je meer informatie?

Ontdek ons aanbod