Overslaan en naar de inhoud gaan

Ho ho ho, korting onder de boom!

Geef voor de eindejaarsfeesten eens een energiekorting aan je vrienden en familie! Jijzelf ontvangt *€50 korting op je energiefactuur voor elke vriend die dankzij jou ook klant wordt. 

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
kerst-korting

Cadeautjestijd staat weer voor de deur! Denk niet te snel dat corona weer roet in het eten gooit. Integendeel, meer dan ooit hebben we in deze bijzondere tijden nood aan kleine attenties en verwennerijen. Want niets dat onze dagen meer verlicht, dan weten dat iemand aan je denkt. Wij geven je alvast *€50 korting om onder jouw kerstboom én de (virtuele) kerstboom van vrienden, familie, collega’s, buren,… te leggen. 

Geef eens een energiekorting cadeau

Goed nieuws! De handelszaken zijn terug geopend om op een rustige en veilige manier kerstinkopen te doen. Naast de klassieke kerstcadeautjes, zou ook een korting op de energiefactuur welgekomen zijn. Want, net zoals in maart, zitten we met z’n allen thuis. Dat wil echter niet zeggen dat onze energiefactuur hierdoor moet stijgen. Geef dit jaar dus eens een kortingscode aan iemand die het verdient. Wordt hij/zij klant via deze code? Dan gaat een korting van *€50 zijn/haar richting uit. 

Wees gul en maak 20 vrienden blij!

Wie zit nu niet te wachten op een mooie korting? We laten je niet graag kiezen, daarom mag je van ons tot wel 20 kortingscodes uitdelen. Voor elke vriend die klant wordt, ontvang jij *€50 korting! Wees dus gul en maak tot wel 20 vrienden blij met dit leuke cadeau. Hoe meer mensen je overtuigt om te kiezen voor duurzame en lokale energie, hoe beter voor het milieu.

Straffe kortingen onder jouw kerstboom

Voor iedereen die klant bij TotalEnergies wordt via jouw code, ontvang je tot  31 januari 2021 uitzonderlijk *€50. Worden 20 personen klant via jouw kortingscode? Dan ontvang je maar liefst *€1000 euro korting. Als dat maar onder de kerstboom past ... 

Deel jouw kortingscode via MyLampiris

Ik geef €50 korting

*Je ontvangt €50 voor elk ‘petekind’ dat klant wordt bij TotalEnergies van 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021. Bestaande klanten kunnen zoveel petekinderen aanbrengen als ze willen, maar het aantal toegekende kortingen per peter is beperkt tot 20 per kalenderjaar. Dit bedrag kan variëren afhankelijk van de huidige promotieaanbiedingen.