Overslaan en naar de inhoud gaan

In het wiel van TotalEnergies

Wist jij dat TotalEnergies ook op het asfalt vonken geeft? Ons professionele wielerteam is alvast helemaal klaar voor de voorjaarsklassiekers. En ook jij kunt in de prijzen vallen! 

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd

Pro Cycling Team 

In zes seizoenen heeft het Franse TotalEnergies Team al meer dan 95 overwinningen behaald. Jaar na jaar cultiveert het TotalEnergies Team zijn verschil en zijn vermogen om talent naar boven te halen. Bij het Team TotalEnergies rijden enkele ronkende namen mee die vast wel een belletje doen rinkelen. Denk maar aan de broertjes Sagan. Maar ook renners als Pierre Latour, Anthony Turgis en Dries Van Gestel hebben al heel wat topprestaties op hun palmares staan. Laat die voorjaarsklassiekers dus maar komen en supporter mee voor onze TotalEnergies-kampioenen. 

 

Noteer alvast de volgende data in je agenda: 

  • 6 april: Scheldeprijs 

  • 20 april: de Waalse Pijl 

  • 24 april: Luik-Bastenaken-Luik 

Bekijk hier een overzicht van alle wedstrijden. 

TotalEnergies trakteert! 

Wij willen je graag bedanken voor je vertrouwen als TotalEnergies-klant. Daarom organiseren we een wedstrijd waarbij leuke prijzen te winnen vallen. De prijzenpot? Een originele TotalEnergies-wieleroutfit, en nog héél veel andere goodies. Wacht dus niet te lang om te demarreren!