Overslaan en naar de inhoud gaan

Bedankt dat jullie op 1 jaar tijd 221.775 ton CO2 bespaard hebben!

De klimaatuitdaging waar we vandaag voor staan is enorm. Gelukkig kunnen we rekenen op helden zoals jij die hun steentje bijdragen voor een duurzamere wereld. Vandaag willen we je bedanken via een campagne speciaal voor jou. 

Jij bent een van onze groene-energiehelden. Dankzij jou hebben we in 2020 221.775 ton CO2 bespaard. Kiezen voor TotalEnergies, is kiezen voor groene en lokale elektriciteit. Op die manier voorkom je CO2-uitstoot in de atmosfeer en bescherm je ons milieu. 

Met onze campagne “Green-Heroes”, die speciaal voor jou bedoeld is, willen wij jou bedanken. 
Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Groene helden: bedankt voor alle CO2-besparingen

C02-besparingen: elke individuele inspanning telt 

Wanneer we het hebben over de opwarming van de aarde, denken we vaak dat onze individuele inspanningen slechts een druppel op een hete plaat zijn, dat we elk afzonderlijk geen verschil kunnen maken. Nochtans is onze individuele bijdrage verre van verwaarloosbaar. Kiezen voor individuele strategieën in het licht van de klimaatverandering is heel belangrijk. 

Door te kiezen voor TotalEnergies, kies je voor groene en lokale elektriciteit 

Bij TotalEnergies bevoorraden we ons bij lokale producenten van groene elektriciteit, verspreid tot in de verste uithoeken van België (Soumagne, Wanze, Eynatten, Beez, Mechelen, Dottignies, Lendelede …). Onze leveranciers produceren hernieuwbare energie door middel van windmolens, zonnepanelen, warmtekrachtkoppeling of hydraulische dammen.  

Wie groene energie gebruikt, voorkomt de toename van het broeikaseffect en de vernietiging van de ozonlaag. 

Van harte bedankt 

Vandaag willen wij jou bedanken. Door te kiezen voor TotalEnergies, bespaar je ons milieu elk jaar enorme hoeveelheden CO2.  

1 ton CO2 lijkt misschien abstract … Eigenlijk staat dat voor 5000 km afgelegd met een benzinewagen of voor een vlucht Brussel-New York. Dankzij jou hebben we in 2020 221.775 ton CO2 bespaard. 

Dus uit de grond van ons hart: bedankt. Je bent een echte held.