Overslaan en naar de inhoud gaan

3 ijzersterke argumenten om peter te worden van je familie en vrienden

Waarom peter worden? Het zal je niet verbazen dat geld besparen de belangrijkste reden is om peter te worden van je familie en vrienden... En niet zomaar een beetje besparen. Het peterschap is een geweldige manier om minder geld uit te geven. Door je peterschapscode te delen met je familie en vrienden kun je genieten van cumuleerbare peterschapskortingen. Telkens wanneer iemand een contract afsluit en daarbij gebruikmaakt van jouw peterschapscode, betaal jij minder voor je energie.

Link symbol Kopieer link
Gekopieerd
Parrainage-Lampiris-3-arguments

3 argumenten om iemand die je kent te overtuigen om klant te worden bij TotalEnergies

1.    Tank vol besparingen

Je petekind krijgt onmiddellijk een korting op zijn eerste voorschotfactuur. Deze korting wordt toegepast op het moment dat het contract wordt afgesloten: hij bespaart vanaf de eerste dag! Bovendien profiteert hij dankzij onze lentebonus van € 50* per energiecontract. Hij kan kiezen voor een groenestroomtarief zonder extra kosten, vast of variabel. Ook voor bestuurders van elektrische voertuigen hebben we een bijzonder voordelig tarief, én een compleet aanbod van producten en diensten op maat van hun behoeften.  Je mag er dus van op aan dat je een energieleverancier met scherpe prijzen aanbeveelt. 

2.    Steun lokale producenten

Bij TotalEnergies werken we samen met meer dan 1.500 lokale producenten van hernieuwbare energie. Zo kunnen wij groene en duurzame elektriciteit aanbieden tegen een scherpe prijs. Met elk peterschap wordt de TotalEnergies-familie telkens wat groter en wordt hernieuwbare energie extra ondersteund. Door je familie en vrienden uit te nodigen om mee te doen, nodig je ze ook uit om samen met jou bij te dragen aan de ontwikkeling van schone energie in ons land. 

3.    Klantendienst van topkwaliteit 

TotalEnergies is een 5-sterren energieleverancier. Ja, hoor, we kregen 5 sterren van de VREG (Vlaamse regulator van de energie- en gasmarkt), maar laten we eerlijk zijn, de echte sterren van TotalEnergies zijn onze collega's van de klantendienst. Zij staan steeds klaar om je te helpen wanneer je ons belt, chat of een e-mail stuurt. Zij stellen alles in het werk om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. En we kunnen zeggen dat ze dat met hart en ziel doen!

 

 

Je leest het goed: tot € 600 besparen per jaar!

Overtuigd dat je voor de juiste leverancier hebt gekozen? Hang het aan de grote klok en haal er voordeel uit.

Als je overtuigd bent (en overtuigingskracht hebt), kun je geld besparen door erover te praten met je omgeving: je familie, je vrienden, je collega's op kantoor en – waarom ook niet – je buren. Als je de mensen uit je omgeving doorverwijst naar TotalEnergies, krijg je van ons een beloning. Je ontvangt per doorverwezen klant een bonus van € 30 op je voorschotfactuur. En je kunt peter worden van 20 klanten per jaar. Je bespaart dus tot € 600 per jaar! De barbecue met de buren kan dus lucratief worden als je het zo bekijkt!

 

Voor jullie, peters en meters, hebben we maar één advies: word peter en bezorg jezelf een tank vol besparingen.

Ik word peter van een vriend of familielid